Γ’ Εθνική: Δήλωσε συμμετοχή ο Νέστος Χρυσούπολης! Από την Θράκη πιθανότατα ο νέος προπονητής

Την νέα ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης σε χρόνο ρεκόρ τρέχει ο δήμαρχος Νέστου, Σάββας Μιχαηλίδης, που παίρνει πρωτοβουλίες για την επόμενη μέρα και την σύνθεση νέου διοικητικού συμβουλίου.

Η ομάδα δήλωσε συμμετοχή στην Γ’ Εθνική και σύμφωνα με την Πρωινή και τον Τάσο Πατσίδη θα αγωνίζεται στο γήπεδο της Ν. Καρβάλης. Μάλιστα τις επόμενες ημέρες θα φανεί εαν ο Αντωνης Κασδοβασιλης θα αναλάβει γενικός διευθυντής του Νέστου και ποιος θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας. Στα ονόματα των Μαγκαφίνη, Στοίνοβιτς, Ιγνατιάδη, παίζουν αυτά των πρώην προπονητών του Νέστου Γιάννη Ισπυρλίδη και Γιώργου Μαραντά, αλλά σύμφωνα με το soccerpractor του πετυχημένου στην κατηγορία Κώστα Βασιλακάκη.

Ο έμπειρος Κομοτηναίος τεχνικός, που τα τελευταία χρόνια διαμένει στη Δράμα, έχει αφήσει το στίγμα του σε πολλές ομάδες της Βόρειας Ελλάδας, ενώ διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Αντώνη Κασδοβασίλη, που δείχνει αρκετά πιθανό να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή, κάτι που θα ξεκαθαρίσει άμεσα. Άλλωστε, οι δυο τους έχουν συνυπάρξει στη Δόξα Δράμας. 

Ο Κώστας Βασιλακάκης προπονητικά (αλλά και ως παίκτης) συνδέθηκε με τη Δόξα Δράμας (7 θητείες, σημείο αναφοράς η άνοδος στη Β΄ Εθνική το 2009) και τον Πανθρακικό (2008, η πρώτη ιστορική άνοδος στην Α΄ Εθνική, όπου έφτασε από την Δ’ Εθνική σε τέσσερα 3 άνοδοι), ενώ δούλεψε με επιτυχία και σε Πανσερραϊκό (επίσης άνοδο στη Β΄ Εθνική το 2015), Καβάλα (Β΄ Εθνική το 2012) και Προσοτσάνη.