Σπουδαία μεταγραφή για τον Ορέστη Ορεστιάδας με πρώην τερματοφύλακα Πανθρακικού, Εργοτέλη και ΟΦΗ με τις «ευλογίες» Κομεσίδη

Ο Ορέστης Ορεστιάδας συνεχίζει τις μεταγραφικές κινήσεις στο πλαίσιο της ενίσχυσής του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου που ισοδυναμεί και τη συμμετοχή του στα μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Έτσι προχώρησε στην προσθήκη μια ακόμη σπουδαίας μεταγραφής για τα γκολποστ που μετά και το ατύχημα του Παναγιώτη Οτέμπερη ήταν απαραίτητη για τους Ορεστιαδίτες. Η ομάδα του Παναγιώτη Μυλωνά κάτω από άκρα μυστικότητα απέκτησε τον 25χρονο (γεννημένος στις 28/03/1997) Κρητικό φοιτητή του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής Γιάννη Παναγιώτου με παρελθόν στα Κ20 του Πανθρακικού αλλά και σε ιστορικές ομάδες όπως ο ΟΦΗ και ο Εργοτέλης.

Ο Ηρακλειώτης πορτιέρε επέστρεψε στην Κομοτηνή όχι για να ξανααγωνιστεί στον Πανθρακικό, αλλά για να ολοκληρώσει τις σπουδές του και την ευκαιρία αυτή εκμεταλλεύτηκε ο φιλόδοξος Ορέστης Ορεστιάδας έχοντας συστάσεις από τον Δημήτρη Κομεσίδη που γνώριζε τον Παναγιώτου από την συνύπαρξή τους στον ΟΦΗ. Μάλιστα έκανε ντεμπούτο για ένα ημίχρονο κόντρα στον Ορφέα Ελευθερούπολης.

Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 7 ετών στις Ακαδημίες του Εργοτέλη. Ακολούθησαν οι ακαδημίες του Πανθρακικού (1,5 χρόνος), ο ΟΦΗ (2 χρόνια), ΟΦ Ιεράπετρας (άνοδος από Γ’ σε Β’ Εθνική). Επίσης έχει καθίσει κάτω από τα δοκάρια του Ηροδότου και του μια διετία του Πόρου στον κρητικό όμιλο της Γ’ Εθνικής.