Τουρνουά “Νίκη Εφραιμίδου”: Νίκησαν ΑΟ Ορεστιάδας και Εθνικός τη δεύτερη ημέρα

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά “Νίκη Εφραιμίδου”, με τον ΑΟ Ορεστιάδας και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης να κερδίζουν.

Συγκεκριμένα στο πρώτο παιχνίδι του τουρνουά νίκησε ο ΑΟ Ορεστιάδας αν και βρίσκεται μια κατηγορία χαμηλότερα από τον ΑΟ Καβάλα που αγωνίζεται στην Α2 Κατηγορία.

Το δεύτερο παιχνίδι της ημέρας που είχε προγραμματιστεί ανάμεσα στην ΑΕ Κομοτηνής και τον Ερμογένη Ξάνθης δεν πραγματοποιήθηκε διότι η ομάδα της Κομοτηνής δεν προσήλθε ώστε να αγωνιστεί. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι διοργανωτές να αποφασίσουν να την αντικαταστήσουν με την εφηβική ομάδα του Εθνικού ώστε να μην μείνει άπραγη η ομάδα του Ερμογένη που ταξίδεψε κανονικά από την Ξάνθη. Οπότε έγινε ένα παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με νικητές του εφήβους με 3-1.

Πριν την έναρξη του 3ου και τελευταίου παιχνιδιού πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις κάποιων σημαντικών ανθρώπων που βοήθησαν τον Εθνικό καθένας με τον δικό του τρόπο. Θα σας ενημερώσουμε και θα αναφερθούμε σε νέα ανάρτησή μας σύντομα.

Εν συνέχεια στο τρίτο παιχνίδι ο οικοδεσπότης Εθνικός νίκησε τον Έβρος Σουφλίου με 3-1. Ο Εθνικός προηγήθηκε με 2-0 σετ αλλά ο Έβρος Σουφλίου μείωσε προσωρινά σε 2-1, όμως το τέταρτο σετ κατέληξε πάλι στους γηπεδούχους για το τελικό 3-1.

Οι δυο προπονητές Γιώργος Ανδραβίζος του Εθνικού και Νίκος Μούχλιας του Έβρου Σουφλίου έκαναν αρκετές δοκιμές τροποποιώντας αρκετές φορές το αρχικό σχήμα καθώς οι υποχρεώσεις του πρωταθλήματος θα ξεκινήσουν σε δύο βδομάδες και οι ομάδες τους θα πρέπει να παρουσιαστούν όσο πιο έτοιμες γίνεται.