Super League: «Δεν μάθαμε γιατί έφυγε» το παράπονο Αλαβάντα για τη μετακίνηση του Πασχαλάκη από τον ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό

Συνέντευξη στον Θέμη Σινάνογλου για λογαριασμό της εφημερίδας «Φως» παραχώρησε ο Νίκος Αλαβάντας. Η παλιά δόξα του ΠΑΟΚ από την Αλεξανδρούπολη παρακολουθεί στενά τα του δικεφάλου και η άποψή του μετράει. Κλήθηκε να σχολιάσει κατά βάση την μετακίνηση του πρώην γκολκίπερ του Πανθρακικού Αλέξανδρου Πασχαλάκη στον Ολυμπιακό.

«Έχει παίξει αρκετά χρόνια στον ΠΑΟΚ, προσέφερε αυτά που έπρεπε. Δεν ξέρω γιατί δεν συνέχισε στον ΠΑΟΚ. Ήθελε να φύγει; Δεν τα βρήκε με τη διοίκηση; Δεν μάθαμε. Αλλά ήταν τερματοφύλακας που μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα», σχολίασε αρχικά ο Νίκος Αλαβάντας.

Στο ερωτημα αν στον Ολυμπιακό μπορεί να πετύχει, απάντησε: «Βέβαια μπορεί να πετύχει. Σίγουρα θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Είναι έμπειρος και έχει τα στοιχεία για να σταθεί εκεί».

Κλεινοντας, ο Νικος Αλαβάντας ρωτήθηκε αε ποιον τερματοφύλακα είχε αδυναμία: «Εμείς είχαμε την τύχη να έχουμε τον Φούρτουλα, ο οποίος ήταν πολύ καλός, σταθερός, έπαιξε στον ΠΑΟΚ πολλά χρόνια. Προσέφερε πολλά. Ο Κοτάρσκι, που έχουμε τώρα, μου αρέσει. Έχει πολύ καλά στοιχεία. Αλλά είναι νωρίς ακόμα για να κρίνουμε την εξέλιξη της καριέρας του. Δείχνει πάντως καλά στοιχεία και είναι νέος σε ηλικία».

καριέρας του. Δείχνει πάντως καλά στοιχεία και είναι νέος σε ηλικία.