Δανεικό από την ανδρική ομάδας της Λαμίας η νέα μεταγραφή του Άρη Αβάτου ο Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος!

Σε μια ακόμη σημαντική προσθήκη ενός ακόμα ταλαντούχο φοιτητή προχώρησε ο Άρης Αβάτου αποκτώντας τον Παναγιώτη Αναγνωστόπουλο ως δανεικό από τον ΠΑΣ Λαμία.

Την πληροφορία για την μεταγραφή του Αβατου μας την μεταφέρει το lamiasports, αναφέροντας πως 19χρονος (γεννημένος στις 16/5/2003) μέσος το φετινό καλοκαίρι υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΣ Λαμία αφού προηγουμένως έχει περάσει από όλα τα τμήματα υποδομών του συλλόγου, έχοντας 23 αγώνες με την ομάδα Κ19 και 2062′ λεπτά.

O παίκτης την τελευταία διετία ήταν βασικός στην Κ19 της Λαμίας έχοντας 42 αγώνες, το όνομα του είναι ακόμα στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας της Λαμίας, με το Άβατο να βρίσκει και πάλι από την Φθιώτιδα μετά την αποχώρηση του Φούντα ένα γρανάζι στο κέντρο της ομάδας. Μάλιστα αγωνίστηκε και στα φιλικά κόντρα σε Δόξα Θεολόγου και Αναγέννηση Θαλασσιάς.

Μάλιστα στη τελευταία βραδιά της Λαμίας στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας, έκλεισε με την ευχάριστη είδηση της επιτυχίας του ποδοσφαιριστή της ομάδας Παναγιώτη Αναγνωστόπουλου στις Πανελλήνιες εξετάσεις καθώς εισήχθη στο τμήμα Παραγωγής και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Ξάνθης.

Η ομάδα της Λαμίας στην ανακοίνωση της είχε ανέφερε: Η οικογένεια της Λαμίας εκφράζει τα συγχαρητήριά της και του εύχεται καλές σπουδές.