Απάντηση Χατζημεστη στους XanthiFans: «Αν αυτοί είναι ΑΟΞ μια πενταετία, εμείς είμαστε από τα γενοφάσκια μας»

«Δεν μπορεί κανείς να απαγορευσει σε εμένα και στους Παλαιμάχους να συνεδριάζουμε. Στο μαγαζί μου συγκεντρωνομαστε συχνα, το κάνουμε χρόνια και ειχε προγραμματιστει αυτη η συναντηση μετά το φιάσκο πριν 15 ημέρες. Επομένως δεν μπορεί ο καθένας να μας ψέγει επειδή συνεδριάσαμε».

Με αυτά τα λόγια απάντησε μέσα από τη συχνότητα του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης ο Μπάμπης Χατζημεστής στην ανακοίνωση των XanthiFans, που άφηνε αιχμές για μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο μαγαζί του ισχυρού άνδρα του Ορφέα Ξάνθης FreshCo, το «μαγαζί απέναντι από εμπορικό κέντρο του Δήμου Αβδήρων» που αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Σε σχέση με τον Ερασιτέχνη ανέφερε: «Για να εναρμονιστει το καταστατικο θέλει δυο με τρεις μήνες. Η διαδικασία ξεκίνησε πριν μηνες. Πότε βρεθήκαν με Σιδέρη; Ούτε επενδυτής πήγε αν και του είπαν ότι έχουν επενδυτή και θα πάρει χρήματα. Ο Σιδέρης θέλει να φύγει. Αλλα να μπουν πρώτα σε μια τάξη τα χρέη. Και ξαφνικά λένε δεν μας ενδιαφέρει το γήπεδο αλλά το αγωνιστικό κομμάτι. Επομένως, αν τους ενδιαφέρει το αγωνιστικό κομμάτι, ας γίνουν μέλη και σε έξι μήνες αν θέλουν ας προκαλέσουν εκλογές. Αλλα δεν μπορει κανείς να αφαιρέσει το δικαίωμα ούτε σε εμένα ούτε στον σύλλογο να συναντίομαστε και να συζητάμε για το μέλλον του ΑΟΞ. Δεν μπορούν να μας απαγορεύσουν να συνεδριάζουμε. Αν αυτοι ειναι ΑΟΞ μια πενταετία, εμείς είμαστε από τα γενοφάσκια μας. Και σπάσαμε και χέρια και πόδια για τον ΑΟΞ. Κανένα από αυτά τα παιδιά δεν μπορεί να μου αφαιρέσει το δικαιωμα να ειμαι ΑΟΞ και να ασχολούμαι με τον ΑΟΞ. Οσο θα υπάρχω και ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, θα κοιτάξω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Αν αποτύχω θα πάω στην ευχή της Παναγίας. Οταν θα μπει δεκάρικο η συνδρομη, να δουμε ποσοι από αυτούς που έτρεξαν τώρα και θα γραφτουν».

Από εκεί και πέρα ο Μπάμπης Χατζημεστής αποκάλυψε: «Αποφαση των Παλαιμάχων είναι να ενεργοποιηθούμε και στο κομμάτι του Ερασιτέχνη και να αναλάβουμε σε πρώτη φάση το κομμάτι των ακαδημιών. Μπορούμε να πάρουμε και την διοίκηση, να τρέξουν δυο παιδια, αλλά πρώτα να παρουν το κομμάτι των ακαδημιών και αργότερα το αγωνιστικό. Για αυτούς που διαφωνούν, όταν βάλουν δουλεμένα χρήματα στο ποδόσφαιρο, να μιλήσουμε. Οχι μόνο λόγια. Από λόγια και απειλές και εγώ ξέρω να πω». Τέλος ο Μπάμπης Χατζημεστής είπε: «Εξω οι πολιτικοι απο το ποδόσφαιρο. Πάνε να καπηλευτουν πολιτικά την Ξάνθη μας. Θα έχουν πολιτική απώλεια και όχι οφέλη οι πολιτικοί. Εμενα δεν με ενδιαφέρει ούτε ο Τσέπελης ούτε ο Φανουράκης, αλλά η δημαρχία όποια και αν είναι να βοηθήσει. Εχουν επιλέξει λάθος δρόμο μερικοί. Αν τα καταφερουμε, θα κανουμε αυτό που λεγαμε. Θα το κάνουμε καθαρά για την πόλη μας. Αλλιως θα παμε σπιτι μας».