Volley League: Θρακιώτικη παροικία τείνει να γίνει ο ΟΦΗ

Επειδή έχει τόσο στο τεχνικό επιτελείο όσο και στο ρόστερ του ανθρώπους που έχουν άμεση και έμμεση σχέση με τη Θράκη.

Η αρχή έγινε με τον Γενικό Αρχηγό Δημήτρη Ζλατιλίδη από το Πρωτοκκλήσι που βρίσκεται 6 χρόνια στη ομάδα. Η συνέχεια έγινε στο τεχνικό επιτελείο με τον προπονητή Κώστα Δεληκώστα από το Σουφλί που συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στην ομάδα θα έχει βοηθό που ήρθε πρόσφατα τον Νίκο Αντωνιάδη από την Ορεστιάδα. Επίσης ο προπονητής υποδομών Γιάννης Καρδαμανίδης που ήταν βοηθός του Δεληκώστα την περσινή χρονιά κατάγεται από τη Νέα Βύσσα ως παίκτης ήταν στον ΑΟΟ και τον Άθλο Ορεστιάδας.

Σας θυμίζουμε τους παίκτες που στελεχώνουν την φετινή ομάδα είναι ο 20χρονος ακραίος Νίκος Γκόνας από την Κομοτηνή και ο 20χρονος Γρηγόρης Μπαρταξιάν που έπαιζαν στην ΑΕ Κομοτηνής. Επίσης είναι και ο 35χρονος κεντρικός Αλέξανδρος Χήρας από την Κατερίνη που αγωνίστηκε στο ΑΟ Ορεστιάδας (2015-16).

Πιο παλιά έχουν περάσει κι άλλοι όπως ο Δήμος Αυτζιόγλου με καταγωγή από το Σουφλί που ήταν στην ομάδα που κέρδισε την άνοδο στην Volley League. Αλλά και παίκτες όπως ο λίμπερο Άκης Δαρίδης (ΑΟ Ορεστιάδας 2001-06 και Εθνικός Αλεξανδρούπολης 2013-16) από την Ορεστιάδα, ο κεντρικός Παρασκευάς Τσέλιος (Εθνικός Αλεξανδρούπολης 2012-2017) από την Αλεξανδρούπολη, ο Αθηναίος Πέτρος Κάλας (ΑΕ Κομοτηνής 2020-21) και πολύ άλλοι.

Τελευταία προσθήκη στο ρόστερ αποτελεί ο μικρότερος αδερφός του Άκη Δαρίδη ο νεαρός λίμπερο Άγγελος ο οποίος πέρασε φέτος, στο Πανεπιστήμιο Κρήτης (Μαθηματικό) και θα επιχειρήσει να συνδυάσει το βόλεϊ με τις σπουδές.