League Cup «Νίκος Σαμαράς»: Αναχώρησε οδικώς για την Πολίχνη της Θεσσαλονίκης ο Άθλος Ορεστιάδας

Mε νέο πρόσωπο τον διεθνή Βούλγαρο άσο, Γιαβόρ Γκένοφ και πίστη για την πρόκριση αναχώρησε οδικώς σήμερα το μεσημέρι από την Ορεστιάδα η αποστολή του Άθλου, με προορισμό την Πολίχνη.

Στην έδρα της Θεσσαλονίκης, θα φιλοξενηθεί από 14-16 Οκτωβρίου στο τοπικό Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο ο προκριματικός όμιλος του League Cup «Νίκος Σαμαράς».
Αντίπαλοι της ομάδας μας στους αγώνες του ΔΑΚ Πολίχνης, αρχής γενομένης από αύριο Παρασκευή 14/10 είναι ο Ο.Φ.Η. (20.00), ο «οικοδεσπότης» (15/10, 20.00) και στο κυριακάτικο φινάλε των αγώνων  ο Αριστοτέλης Σκύδρας (16/10, 18.00).

Το κλίμα στην αποστολή του Άθλου είναι εξαιρετικό και η αισιοδοξία για πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης, εξασφαλίζοντας μία από τις δύο προνομιούχες θέσεις του ομίλου, είναι διάχυτη, όπως φαίνεται και στις δηλώσεις του προπονητή Ατανάς Πετρόφ και των αθλητών Μοχάμεντ Αλγκούλ και Γιαβόρ Γκένοφ.

Ατανάς Πετρόφ (Προπονητής Άθλου Ορεστιάδας): «Είναι σημαντικό για μένα να παίξουμε στο τουρνουά του «League Cup Ν. Σαμαράς» με ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Σε όλες τις ομάδες υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες, οπότε θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε πώς θα προσαρμοστούν και πως θα παίξουν μαζί. Όσον αφορά στην προσθήκη του Γιαβόρ Γκένοφ, είναι ένας παίκτης με εμπειρία, που εκτιμώ ότι θα προσφέρει περισσότερη ηρεμία στην ομάδα μας”.

Γιαβόρ Γκένοφ (Ακραίος Άθλου Ορεστιάδας): «Είμαι χαρούμενος που ανήκω πλέον στην οικογένεια του Άθλου Ορεστιάδας. Η Ελλάδα είναι ένα μία από τις πιο αγαπημένες χώρες που έχω επισκεφτεί. Ανυπομονώ να παίξω για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο έχω ακούσει πως θα’ ναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά. Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί καλοί και έμπειροι παίκτες στην ομάδα, ενώ εξίσου πολύ καλά είναι και τα μέλη του υπόλοιπου επιτελείου και της διοίκησης. Ελπίζω, αρχής γενομένης από το League Cup «Ν. Σαμαράς» να πραγματοποιήσουμε καλές εμφανίσεις, να παίξουμε ωραίο βόλεϊ και να κερδίσουμε τους αγώνες, όπως επίσης, ελπίζω ο κόσμος στην πόλη να έρθει στο γήπεδο και να μας  υποστηρίξει στην προσπάθεια που κάνει φέτος ο σύλλογος για διάκριση.

Μοχάμεντ Αλγκούλ (Κεντρικός Άθλου Ορεστιάδας): “Ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας εδώ και δύο μήνες και παίξαμε φιλικούς αγώνες ενόψει των διοργανώσεων σε League Cup «Ν. Σαμαράς», Volley League και Κύπελλο Ελλάδας. Είμαστε έτοιμοι και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για τους στόχους που έχουμε θέσει εξ’ αρχής και ελπίζω να κάνουμε τους φιλάθλους μας χαρούμενους με τα καλά αποτελέσματα. Ευχαριστώ το διοικητικό και τεχνικό επιτελείο, τους συναθλητές μου και όλους όσοι στήριξαν και στηρίζουν την ομάδα. Πραγματικά  Πραγματικά με όλους τους παίκτες νιώθω ότι είμαι με την οικογένειά μου και είμαστε πλέον πολύ καλοί φίλοι».