Κύπελλο Ελλάδος: Χωρίς πρόβλημα η συμμετοχή του Βασίλη Αντωνιάδη παρά την «τιμωρία από την ΕΠΟ»

Ο Βασίλης Αντωνιάδης επέστρεψε στον Πανθρακικό και αγωνίστηκε κανονικά στην αναμέτρηση με τον Αλμυρό στην Κρήτη, όπως είχε αγωνιστεί και στο ματς με την Αλεξανδρούπολη αλλά και στο Σουπερ Καπ της ΕΠΣ Θράκης με την Δόξα Γρατινής.

Επειδή αρκετοί ίσως νομίσουν ότι αυτό εκθέτει τον Πανθρακικό, καθώς όπως είχε αποκαλύψει το ThrakiSportS εμφανιζόταν να έχει τιμωρία από την περσινή σεζόν, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Μετά την σχετική αποκάλυψη του ThrakiSportS, από τον Πανθρακικό απευθυνθηκαν στην ΕΠΟ και η τελευταία παραδέχθηκε ότι από λάθος είχε αναφερθεί το όνομα του αρχηγού στους ποδοσφαιριστές που κουβαλούσαν τη φετινή σεζόν τιμωρία από την περσινή.

Αυτό, σε αντίθεση με τον Χρήστο Βάσκο που ήταν πράγματι τιμωρημένος, δεν εξέτισε την ποινή με την Αλεξανδρούπολη (αλλά δεν τιμωρήθηκε εν τέλει από αυτήν την γκάφα λόγω της γκάφας που έκανε με την σειρά της η Αλεξανδρούπολη στην κατάθεση της σχετικής ένστασης) αλλά έμεινε επίτηδες εκτός του αγωνα του Σουπερ Καπ με την Γρατινή και κατά συνέπεια εξέτισε την τιμωρία του στον αγώνα αυτόν και για αυτό είχε δικαίωμα συμμετοχής κανονικά και με ΠΑΟΚ Κρηστώνης και με Αλμυρί στην Κρήτη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΠΟ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΚΑ