Ανεπίσημο ντεμπούτο Θυμιάνη με Πανσερραϊκό και τραυματισμός κόντρα στον Απόλλωνα Παραλιμνίου

Ισόπαλος 1-1 αναδείχθηκε στο 10ο φιλικό του ο Πανσερραϊκός κόντρα στον Απόλλωνα Παραλιμνίου με 1-1.

Το ντεμπούτο του με τους Σερραίους έκανε ο Κώστας Θυμιάνης, ωστόσο λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς αποχώρησε υποβασταζόμενος λόγω ενοχλήσεων στη μέση, γεγονός που σήμανε συναγερμό στην ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

Οι «κόκκινοι» δεν κατάφεραν να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί στο επιθετικό κομμάτι, φτάνοντας λίγες φορές με αξιώσεις απέναντι από την αντίπαλη εστία, ωστόσο ήταν αυτοί που άνοιξαν πρώτοι το σκορ στο 55′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σαϊντ, που παραμένει συνεπής στο σκοράρισμα. Λίγα λεπτά αργότερα ωστόσο, στο 61′, δέχθηκαν την ισοφάριση από τον Τζαμπέγια σε μία στιγμή αδράνειας, για να διαμορφωθεί το τελικό 1-1.

Πέρα από τον Θυμιάνη, βασικός ξεκίνησε ο άλλοτε αρχηγός της Ξάνθης Τάσος Παπάζογλου, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Κομοτηναίο Θανάση Γιανναράκη στο ημίχρονο. Στην ανάπαυλα επίσης μπήκε ο Αλέξανδρος Τσομπανίδης. Βασικοί ξεκίνησαν οι πρώην «Θρακιώτες» Πεταυράκης και Δεληγιαννίδης, ενώ στο 62ο λεπτό μπήκαν στο ματς οι πρώην παίκτες του ΑΟΞ Μυστακίδης και Καρασαλίδης.