Το pregame της νοκ άουτ αναμέτρησης του Πανθρακικού με τον Αλμυρό Γαζίου στην Κρήτη (15:00 LIVE ThrakiSportS)

Τον Αλμυρό στο γήπεδο Γαζίου του Ηρακλείου Κρήτης αντιμετωπίζει ο Πανθρακικός στο πλαίσιο της νοκ άουτ 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αυτό θα είναι το τέταρτο επίσημο παιχνίδι του Πανθρακικού στη σεζόν, μετά τις προκρίσεις στο Κύπελλο Ελλάδος επί της Αλεξανδρούπολης εντός έδρας και ΠΑΟΚ Κρηστώνης στο Κιλκίς, αλλά και τον τελικό του Σούπερ Καπ της ΕΠΣ Θράκης με την Δόξα Γρατινής στο ΔΑΚ.

Τέσσερα επίσημα παιχνίδια έχει και η ομάδα του Αλμυρού, μετά τις προκρίσεις στο Κύπελλο Ελλάδος επί του Αετού Λουτρών, του Απόλλωνα Ευπαλίου και της Ελασσόνας.

Οι δύο ομάδες ξέρουν ήδη τον αντίπαλό τους στην 5η φάση σε περίπτωση πρόκρισης, καθώς θα κληθούν να αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον ΑΟ Αγίου Νικολάου όπως ανέδειξε η χθεσινή κλήρωση, κάτι που σημαίνει για την ομάδα της Κομοτηνής ότι αν τα πράγματα πάνε καλά στο Γάζι, θα ξαναταξιδέψει σε σύντομο χρονικό διάστημα στην Κρήτη.

Η αποστολή του Νίκου Μπαχαρίδη συνοδευόμενη από τη διοίκηση ταξίδεψε στο Ηράκλειο της Κρήτης με απευθείας πτήση από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης το πρωί της Τρίτης, χωρίς το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα Θανάση Ντίνα ο οποίος ακόμα κρίνεται ανέτοιμος, αλλά με τον αρχηγό Βασίλη Αντωνιάδη που επέστρεψε στον σύλλογο μετά το προσωρινό διαζύγιο.

Αντίθετα, 22 παίκτες έχει στην αποστολή του ο Μανώλης Παπαματθαιάκης, συμπεριλαμβανομένου του άλλοτε παίκτη του Πανθρακικού Νίκου Κατσικοκέρη, με τον πολύπειρο σέντερ φορ να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την πόλη της Κομοτηνής και τις αναμνήσεις του από τη θητεία του στον Πανθρακικό.

Ο αγώνας Αλμυρός Γαζίου – Πανθρακικός θα ξεκινήσει στις 15:00 το μεσημέρι με διαιτητή τον Γεωργόπουλο και βοηθούς τους Οβάκογλου και Πέτσα της ΕΠΣ Χανίων, ενώ 4ος διαιτητής είναι ο Μόσχου από το Λασίθι. Παρατηρητής διαιτησίας της αναμέτρησης ορίστηκε ο Κουρκούνας (Χανίων).