Τα συγχαρητήρια του δημάρχου Ξάνθης για την πανελλήνια πρωτιά στην ποδηλασία δρόμου του Αντώνη Παπαδόπουλου

Με ανάρτησή του στην ιστοσελίδα του Δήμου ο δήμαρχος Ξάνθης Εμμανουήλ Χρ. Τσέπελης συνεχάρη τον Αντώνη Παπαδόπουλο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας δρόμου.

Το κείμενό του έχει ως εξής:

«Μια ακόμη μεγάλη διάκριση επεφύλαξε η νεολαία μας στην Ξάνθη -αυτή τη φορά, από τον αθλητισμό και την ποδηλασία.
Συγχαίρουμε τον πρωταθλητή Ελλάδος 2022 στην ποδηλασία δρόμου Αντώνη Παπαδόπουλο, για τη σημαντική αυτή επιτυχία του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που διοργανώθηκε στην Αιδηψό στις 7,8 και 9 Οκτωβρίου, καθώς και για τη δεύτερη θέση που κατέλαβε στο Αγώνισμα της Ατομικής Χρονομέτρησης.
Η στέψη του ως πρωταθλητής αποτελεί το επιστέγασμα μιας σκληρής προσπάθειας που καταβάλει ο αθλητής του τόπου μας όλα αυτά τα χρόνια, με τη στήριξη του πατέρα του Σταύρου Παπαδόπουλου και του Θανάση Καβουρτζικλή, παλαίμαχοι ποδηλάτες αθλητές.
Συγχαίρουμε τον Ποδηλατικό Σύλλογο «Πήγασος» και την Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας και Θράκης για τη σπουδαία διάκριση του αθλητή.
Η Δημοτική αρχή θα είναι πάντα αρωγός στις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών του τόπου μας, για να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα να ανεβαίνουν τα σκαλοπάτια της επιτυχίας και να διαφημίζουν σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, την Ξάνθη -τον ευλογημένο αυτό τόπο που τους γέννησε
».