Γ’ Εθνική: Παράταση στην ελπίδα για ΑΟΞ να δηλώσει συμμετοχή ως τις 17 Οκτωβρίου στο ερασιτεχνικό εθνικό πρωτάθλημα

Η απόφαση της ΕΕ της ΕΠΟ περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και την παράταση της προθεσμίας για δηλώσεις συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατά μία εβδομάδα, αφπύ πήγε από τις 10 Οκτωβρίου στις 17 του μήνα.

Αυτό σημαίνει ότι ως τότε έχει προθεσμία μεταξύ άλλων και ο ΑΟΞ, μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από την Super League 2, να προχωρήσει σε δήλωση συμμετοχή στην Γ’ Εθνική. Βέβαια, όλα δείχνουν ότι καμία κίνηση δεν έχει γίνει προς αυτήν την κατεύθυνση.

Δικαίωμα να δηλώσει συμμετοχή την ομάδα έχει ο Ερασιτεχνης ΑΟΞ, στον οποίο περνά αυτό το δικαίωμα μετά την διάλυση της ΠΑΕ. Θεωρητικά πάντα υπάρχει και το ενδεχόμενο να δηλωθεί κάποια άλλη ομάδα από αυτές που έχουν δικαίωμα και πάνω σε αυτήν να στηθεί ο νέος ΑΟΞ, αλλά αυτο το σενάριο δεν δείχνει να προκρίνεται από τους φίλους της ομάδας.

Ολα δείχνουν ότι για την προσεχή σεζόν πάμε στο χειρότερο δυνατό σενάριο της ολοκληρωτικής εξαφάνισης του ΑΟΞ από τον ποδοσφαιρικό χάρτη, αφού δεν δείχνει να υπάρχει οποιαδήποτε κίνηση για δήλωση της ομάδας είτε στην Γ’ Εθνική είτε στην Α’ ΕΠΣ Ξάνθης.