Με Αραμπατζή στην αποστολή ταξιδεύει η Εθνική Ανδρών για την Κροατία

Αντίστροφα μετράει η εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών ενόψει της έναρξης των υποχρεώσεών της στα προκριματικά του ΕURO 2024.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ολοκλήρωσε στη Θεσσαλονίκη, με πρωινή προπόνηση στο «Σπίτι του Χάντμπολ», την προετοιμασία του ενόψει της μεθαυριανής (12/10, 19:00) αναμέτρησης με την Κροατία στο Βάραζντιν, για την πρεμιέρα του 5ου ομίλου, και αναχωρεί το μεσημέρι για το Ζάγκρεμπ μέσω Βελιγραδίου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Ζαραβίνας, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα επέκτεινε το συμβόλαιό του έως τον Αύγουστο του 2025, συμπεριέλαβε στην αποστολή 17 παίκτες ανάμεσα στους οποίους είναι και ο Βαγγέλης Αραμπατζής με καταγωγή απ’ την Αλεξανδρούπολη. Αυτοί είναι οι Μπουκοβίνας, Παπαντωνόπουλος, Τζηράς, Αραμπατζής, Παπαβασίλης, Κωστακίδης, Πασσιάς, Μυλωνάς, Μπόσκος, Κρητικός, Τόσκας, Μάλλιος, Δομπρής, Κανδύλας, Μιχαηλίδης, Παπαδιονυσίου και Λιάπης.

Αρχηγός αποστολής είναι το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ, Κώστας Βιολιτζής, προπονητές οι Γιώργος Ζαραβίνας, Γιώργος Μαστορογιάννης, ιατρός ο Θανάσης Κουτής, φυσιοθεραπευτής ο Παύλος Καλαβάζης και ρεφλεξολόγος ο Σπύρος Δημητράκουλας.