Κύπελλο Ελλάδος: Μαθαίνει αντίπαλο στην 5η φάση πριν καν αγωνιστεί στην Κρήτη για να προκριθεί από την 4η ο Πανθρακικός

Η ΕΠΟ ενημέρωσε ότι η κλήρωση της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος θα γίνει την Τρίτη (11/10, 11.00) παρά το γεγονός ότι υπάρχει ακόμα η εκκρεμότητα με το παιχνίδι του Πανθρακικού με τον Αλμυρό στο Ηράκλειο Κρήτης.

Στην κληρωτίδα θα μπουν οι ΑΕΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, Ιωνικός, ΟΦΗ, Αστέρας Τρίπολης, Βόλος, Παναιτωλικός, Ατρόμητος, Λαμία, Λεβαδειακός, ΑΕΛ, Αλμωπός Αριδαίας, Παναχαϊκή, Καλαμάτα, Πανσερραϊκός, Ιωνικός Ιωνίας, Πανελευσινιακός, Απόλλων Παραλιμνίου, Βέροια, Athens Kallithea, ΑΟΑΝ, Κηφισιά, Απόλλων Πόντου, Αλμυρός ή Πανθρακικός.

Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα της Κομοτηνής θα γνωρίζει τον αντίπαλο που θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση εφόσον φύγει νικητής από την Κρήτη. Τα παιχνίδια και στην Ε’ Φάση τιυ Κυπέλλου είναι μονά. Σε περίπτωση που κληρωθεί ως γηπεδούχος ομάδα της Super League με φιλοξενούμενη ομάδα από χαμηλότερη κατηγορία, τότε το παιχνίδι θα διεξάγεται στην έδρα της δεύτερης.

Η ανακοίνωση:

«Την Τρίτη 11/10/2022 (11:00) θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας η κλήρωση της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2022-23, στην οποία θα λάβουν μέρος για πρώτη φορά φέτος οι ομάδες της Superleague 1 -πλην εκείνων που συμμετείχαν ή συμμετάσχουν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η κλήρωση θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το κανάλι της ΕΠΟ στο YouTube και από το epo.gr».