Super League: Θεατής ο Αθανασιάδης στο άνετο πέρασμα της ΑΕΚ από το «Βικελίδης»

Άνετη επικράτηση με 0-2 πήρε η ΑΕΚ επί του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο πρώτο μέρος χάρη μέσω στατικής φάσης. Ο Γκατσίνοβιτς εκτέλεσε ένα φάουλ από τα δεξιά και ο Σιμάνσκι στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όντας αμαρκάριστος με τον Κουέστα να μην κάνει έξοδο για να μπλοκάρει την μπάλα.

Μετά από το γκολ του Σιμάνκσι η Ένωση έχασε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμά της. Ο Πινέδα έκλεψε την μπάλα στη μεσαία γραμμή και μοίρασε στον Αραούχο, ο οποίος έστειλε την μπάλα άουτ προ κενής εστίας στο 30ο λεπτό.

Επτά λεπτά μετά ήταν η σειρά του Λιβάι Γκαρσία να απειλήσει. Ο φορ της Ένωσης απέφυγε τον Κουέστα, όμως το πλασέ του ήταν αδύναμο και ο Μαζικού πρόλαβε να απομακρύνει την μπάλα πριν περάσει την τελική γραμμή.

Στο δεύτερο μέρος η Ένωση μπήκε δυνατά και βρήκε γκολ στα πρώτα λεπτά. Οι φιλοξενούμενοι έκλεψαν την μπάλα στη μεσαία γραμμή. Ο Αραούχο τροφοδότησε κάθετα τον Γκαρσία, αυτός έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με ωραίο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2 το οποίο έμεινε μέχρι το φινάλε.

Βασικός για την Ενωση ο άλλοτε γκολκίπερ του Πανθρακικού Γιώργος Αθανασιάδης, ενώ στα τελευταία λεπτά μπήκε ως αλλαγή ο Κομοτηναίος μεσοεπιθετικός Πέτρος Μάνταλος.