Κύπελλο Ελλάδος: «Γιορτάζει» την μεγάλη πρόκριση επί της Νίκης Βόλου με πριμ ο Άγιος Νικόλαος του Αλέξανδρου Μελισσόπουλου!

Ο Άγιος Νικόλαος του Αλέξανδρου Μελισσόπουλου έκανε την έκπληξη και επικράτησε με 2-0 της Νίκη Βόλου που αγωνίζεται μια κατηγορία παραπάνω και είναι εκ των φαβορί για άνοδο και συνεχίζει την.. παράδοση στο Κύπελλο Ελλάδας.

Έξαλλοι ήταν οι πανηγυρισμοί των Κρητικών αμέσως μετά τη λήξη, ενώ ο πρόεδρος της ομάδας Λάμπρος Μαρής, έδωσε τα συγχαρητήρια του στους ποδοσφαιριστές για την πρόκριση ενώ θα δώσει και πριμ πρόκρισης!

Στο 20΄ο ΑΟΑΝ άνοιξε το σκορ όταν ο Μπαράτα εκτέλεσε μακρινό φάουλ ο έμπειρος Μηνάς με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά από πλάγια θέση έκανε το 1-0! Στο 34′ η Νίκη Βόλου είχε καλή στιγμή με το σουτ του Γαβριηλίδη αριστερά της περιοχής, απέκρουσε με τα πόδια ο Γιαγκιόζης, νέο σουτ Σιάφα, η μπάλα ψηλά άουτ. Στο 56′ σέντρα Πλουσή από αριστερά σουτ, στην κίνηση σουτ του Μηνά έκανε το 2-0.

Από τον Άγιο Νικόλαο βασικός και ολόκληρο το ματς αγωνίστηκε σε ένα ακόμα ματς κυπέλλου ο Αλέξανδρος Μελισσόπουλος, ενώ από τους Βολιώτες βασικός ήταν ο πρώην μέσος Πανθρακικού, Καβάλας και Βέροιας Βασίλης Γαβριηλίδης, ενώ δεν χρησιμοποιήθηκε ο Παύλος Λογαράς, αφού η ομάδα της Νίκης κυνηγούσε το σκορ.

Έτσι ο Άγιος Νικόλαος που έχει παράδοση στον θεσμό πέρασε στην 5η φάση και θα είναι πιθανός αντίπαλος και του Πανθρακικού εάν αυτός επικρατήσει στο γειτονικό Ηράκλειο του Αλμυρού Γαζίου την Τετάρτη.