Νέα παρέμβαση Κοκκάλα για ΑΟΞ: «Δυστυχώς ακόμη και σήμερα κάποιοι παραπλανούν τους φιλάθλους για να βρουν κεράσματα»

Σε νέα παρέμβαση για τις εξελίξεις στον ΑΟΞ προχώρησε ο ιστορικός του προεδρος Θεόδωρος Κοκκάλας.

Ανήρτησε ξανά ένα προ 1,5 ετους κείμενο για τον ΑΟΞ, την περίοδο που κυριαρχούσε το θέμα της πολυϊδιοκτησίας αλλά και τα πανηγυρια για τον Μπιλ Πάπας και ο ίδιος προειδοποιούσε όχι για κίνδυνο υποβιβασμού αλλά για κίνδυνο αφανισμού.

Τωρα που δικαιώνεται το ξανανήρτησε λέγοντας ότι δεν θα άλλαζε τίποτα από εκείνα τα γραφόμενα. «Δυχτυχώς ακομα και σημερα κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα και σκόπως παραπλανούν τους φιλάθλους επειδή φαντάζονται ότι θα βγουν κεράσματα , κάτι που δεν πρόκειται να γίνει ποτέ».

Αναλυτικά η νέα του ανάρτηση, που λίγο αργότερα σημαδεύτηκε και απο ενα ποστ με όλο το σκεπτικο της απόφασης της ΕΕΑ για την πολυϊδιοκτησία:

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ,ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΡΙΝ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑ ΤΙΠΟΤΕ ,ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΚΟΠΩς ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Ν Α ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ.

Το παλιο κειμενο που αναρτηθηκε 15 Αυγουστου του 2021 και επανελαβε ο Κοκκάλας έχει ως εξής:

ΑΟΞ
ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ

Απο καιρο προσπαθω να σκεφτω αν υπαρχει λυση στο προβλημα.

Το προβλημα στον ΑΟΞ δεν ειναι αγωνιστικο,,δηλαδη δεν εχει σημασια ποιες και ποσες μεταγραφες θα κανει. Θαλεγα μαλλον ειναι υπαρξιακο.

Για να υπαρξει διεξοδος ,αν και πολυ δυσκολο,απαραιτητα πρεπει να ισχυσουν 2 συνθηκες.

Α. Να εμφανιστει καποιος που θα κοιταξει στα ματια τους φιλαθλους και αντρικια παντελονατα, να πει.
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ.Αγορασα, ειτε μου την χαρισαν, ειτε μου την εδωσαν με προικα(ακουστηκε κι αυτο) και σκοπο εχω να κανω αυτο κι εκεινο με την ομαδα.

Β. Να αποδεχθουν οι φιλαθλοι τα αιτια του υποβιβασμου.
Εδω υπηρξαν 2 σεναρια.
Υπηρξε πολυιδιοκτησια η συνωμοσια.

Συμφωνα με το πρωτο η ομαδα πουληθηκε σε εταιρεια που ειχε σχεσεις και με αλλη ΠΑΕ. Ενω ταυτοχρονα μεταβιβαστηκε το ξενοδοχειο και βοηθητικα σε συγγενικο ατομο του ιδιοκτητη της αλλης ΠΑΕ.Εδω πιστευω οτι εαν δεν ειχε γινει αποσχιση της ιδιοκτησιας του ξενοδοχειου κλπ, απο την ΠΑΕ στην VIALAND, δεν θα εμφανιζοταν ο κ.Καπαζιδης στο προσκηνιο κατι που περιεπλεξε την κατασταση.
Το φθινοπωρο του 2019 προσπαθησα να αφυπνησω τους διοικουντες για τον κινδυνο, οχι υποβιβασμου, αλλα αφανισμου της ομαδας, αναφεροντας μαλιστα ονομαστικα 6 ομαδες που αγοραστηκαν απο ιδιοκτητη αλλης ΠΑΕ και σε λιγα χρονια εξαυλωθηκαν.Μαλιστα ανημερα των Χριστουγεννων του 2019 ανηρτησα εδω και αναδημοσιευθηκε στον τοπικο τυπο κειμενο με τον τιτλο “ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ” στο οποιο περιεγραφα αλληγορικα την ολη κατασταση.
Απο κει και περα 2 μηνες μετα οταν εκδοθηκε η αποφαση της ΕΕΑ Ακολουθησαν τραγελαφικες καταστασεις μεχρι τον υποβιβασμο της ομαδας.Ευτυχως για καποιους θαλεγα γιατι αν κατα λαθος σωζοταν η ομαδα στα PALY OUT θα βιωναμε ανεπαναλληπτες στιγμες .

Το δευτερο σεναριο μιλαει για συνωμοσια.
Σαυτην φερονται να εμπλεκονται πολλα ατομα.
Τα ατομα αυτα θαπρεπε ναχουν και κινητρο, ετσι προσπαθησα να βρω τα κινητρα τους.

ΚΟΥΓΙΑΣ.Ειχε απωθημενα για την Ξανθη απο το 90 οταν εψαχνε μια Ξανθιωτισα στην TANGO και δεν την εβρισκε.
ΜΑΡΟΥΠΑ. Το πιο λαμπρο αστερι του ραδιο ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ οταν επι σειρα ετων καθε Κυριακη φωναζε οτι στην Ξανθη και την Θρακη γενικοτερα πρπει να οπλοφορουν αντρες και γυναικες απο 15- 65 ετων.Δεν εισακουσθηκε απο τους συμπολιτες μας και το βαλε σκοπο να μας κανει ζημια.

ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ.Αυτος δεν ειχε τιποτε με την Ξανθη αλλα εκτελουσε εντολες του Κουλη.
ΚΟΥΛΗΣ..Κι αυτος ομως δεν ειχε τιποτε με την Ξανθη, θαλεγα την συμπαθουσε αφου εχει και φιλο τον Τομ Χανκς που ειναι παντρεμενος με πομακα απο την Ξανθη.

Τοτε λοιπον? Υπαρχει ομως και
ΜΑΡΕΒΑ Αυτη επρηζε τον Κουλη καθε βραδυ γιατι ενω στην Ξανθη αγοραζουν πολλα παλτα…., δεν ψωνιζουν απ την ZEUS -DION.

Βεβαια χρειαζοταν χρηματοδοτης.Ποιος αλλος απ τον ΣΟΡΟΣ,αυτος ειναι πισω απο καθε συνωμοσια παγκοσμιως κι εδω μαλιστα ειχε σοβαρους λογους εμπλοκης.
Την δεκαετια του 80 ο τοτε προεδρος του ΑΟΞ, αειμνηστος Π.Καραλιδης ειχε κατα απακλειστικοτητα τις εξαγωγες κρεατων της Ουγγαριας και ο Σορος δεν μπορουσε να παρει δουλειες στην πατριδα του εξαιτιας ενος Ξανθιωτη ετσι εβαλε γινατι να διαλυσει την ομαδα για εκδικηση.

Αυτα ειναι τα 2 σεναρια και καθενας υιοθετει οποιο του αρεσει.

Προσωπικα εχω την αποψη μου οπως εχω αποψη για το σχεδιο Αναν,την ΑΟΖ,τον Μεσι και δεν προκειται να εμπλακω σε ανουσιο διαλογο και αντιπαραθεση με κανενα.Ουτε εχω διαθεση,ουτε λογους να μεταπεισω καποιον που εχει αντιθετη αποψη,αλλωστε και προσφατα οταν μιλουσα με καποιον που πιστευει οτι η γη ειναι επιπεδη, απλα τον ρωτησα.
Νταξ ,αλλα πεσμου τι εχει απο κατω…