Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση στην παράταση για τον Πανσερραϊκό των Θρακιωτών κόντρα στο Αιγάλεω του Πεχλιβανόπουλου και Δημούτσου

Ματς «θρίλερ» στο Αιγαλεω και στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης», όπου ο Πανσερραϊκός κάνοντας την ανατροπή επικράτησε 2-1 στην παράταση και πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για την συνέχεια της διοργάνωσης, όπου θα περάσει άνευ αγώνα.

Το Αιγάλεω του Γιάννη Πεχλιβανόπουλου και Ελίνι Δημούτσου μπήκε καλύτερα στο ματς και απείλησε στο τρίτο λεπτό με σουτ του Πολυχρόνη που πέρασε ωστόσο άουτ και άνοιξαν το σκορ στο 35′ με τον Μπαστιανό.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, ο Στίνα έκανε το σουτ αλλά απέκρουσε ο Σικαλιάς. Στο 75′ λεπτό ο Τσιλιγκίρης έπιασε το σουτ αλλά μπλόκαρε ο Γιαννίκογλου. Ο Πανσερραϊκός βρήκε τη λύση στις καθυστερήσεις του αγώνα, καθώς κέρδισε πέναλτι και ο Σαίντ το εκτέλεσε διαμορφώνοντας το 1-1 στο 90+5΄’. Ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση, όπου ο Κανίς στο 108′ σκόραρε και έδωσε την πρόκριση στον Πανσερραϊκό.

Απο το Αιγάλεω βασικός σε όλο το ματς ήταν ο Πεχλιβανόπουλος, και ο Σικαλιάς, ενω στο 77′ μπήκε ο Δημούτσος. Απο τις Σέρρες του Ελευθερόπουλου βασικοί ήταν οι Γιαννίκογλου, Καρασαλίδη, Δελληγιαννίδης, Πεταυρακης, ενώ δεν αγωνίστηκαν οι Παπαζογλου και Γιανναράκης.