Γ’ Εθνική: Αμυντική ενίσχυση για το Σουφλί από Αθήνα με την Ερμίνα Ψημμένου

Οι διοικούντες της ΠΟ Σουφλί 2018 συνεχίζουν το «χτίσιμο» του ρόστερ της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτό, η γυναικεία ομάδα του Σουφλίου ανακοίνωσαν την απόκτηση της Ανδρομάχης (Ερμίνας) Ψημμένου για τη σεζόν 2022-23.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την 19χρονη Ανδρομάχη (Ερμίνα) Ψημμένου.

Η Ερμίνα με καταγωγή από την Αθήνα, είναι φοιτήτρια στην Θεσσαλονίκη και επέλεξε να αγωνιστεί με τα χρώματα της ομάδας μας.

Ακολούθησε μάλιστα και την αποστολή μας, κατά το 2ημερο σεμινάριο της ΠΑΕ ΑΕΚ και αγωνίστηκε στον φιλικό αγώνα με την γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. Έχει αγωνιστεί σε μικρότερη ηλικία σε ακαδημίες ποδοσφαίρου, με τμήματα αγοριών.

Αγωνίζεται εξίσου καλά και στις 4 θέσεις της άμυνας και έρχεται για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ομάδα μας, για την επίτευξη των στόχων της.

Καλωσορίζουμε την Ερμίνα στην μεγάλη ποδοσφαιρική μας οικογένεια, χαιρόμαστε που μόλις σε 2 μέρες δέθηκε με την ομάδα μας και της ευχόμαστε να έχει υγεία, χωρίς τραυματισμούς και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.