Ανακοινώθηκε η συνεργασία της Αναγέννησης Αλεξανδρούπολης με την ακαδημία της Νίκης Απαλού

Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν η Γυναικεία Ποδοσφαιρική ομάδα “Αναγέννηση Αλεξανδρούπολης” με την Ακαδημία της Νίκη Απαλού του Παναγιώτη Λογαρά.

Πρόκειται για κάτι πρωτόγνωρο καθώς η μια ομάδα απαρτίζεται από κορίτσια και γυναίκες ενώ η άλλη έχει αγόρια στην ακαδημία της.

Τα χέρια έδωσαν ο Σωτήρης Σιβούδης από πλευράς Αναγέννησης Αλεξανδρούπολης με τον ιδρυτή της ακαδημίας Παναγιώτη Λογαρά και την υπεύθυνη της ακαδημίας Νατάσα Λάλοβιτς.

Αναλυτικά η ανακοινωση αναφέρει τα εξής:

Η Γυναικεία Ποδοσφαιρική ομάδα “Αναγέννηση Αλεξανδρούπολης” βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία με την ομάδα F.C. NIKI APALOY LOGA AKADEMY.
Η συνεργασία μας αφορά στην προσφορά οικογενειακού πακέτου σε αθλητές και αθλήτριες της ίδιας οικογένειας. Έτσι, τα κορίτσια της οικογένειας θα συμμετέχουν στην ομάδα της Αναγέννησης ενώ τα αγόρια στην ομάδα F.C. NIKI APALOY LOGA AKADEMY πληρώνοντας τη μισή συνδρομή σε κάθε ομάδα.
Στόχος και των δύο συλλόγων είναι να φέρουμε περισσότερα παιδιά στο γήπεδο αλλά και να διευκολύνουμε τους γονείς στις δύσκολες μέρες που διανύουμε.