Βράβευσε την Σεμιχά Ριζάογλου ο Κυριάκος Γιαννόπουλος! Η ανακοίνωση της ΚΟΕ για την παρουσία του προέδρου της στην Θράκη

Διήμερη επίσκεψη στη Θράκη και την Ανατολική Μακεδονία πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος, το Σαββατοκύριακο (1-2/10).

«Ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας είχε επαφές με τα σωματεία της αντίστοιχης Περιφέρειας, για την εξέταση ζητημάτων που τα αφορούν καθώς επίσης και με  θεσμικούς παράγοντες της περιοχής», επισημαίνει σχετικά η Κολυμβητική Ομοσπονδία.

«Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου ο κ. Γιαννόπουλος, παρέστη στα εγκαίνια του Δημοτικού Κολυμβητηρίου της Ξάνθης, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του ΚΟ Ξάνθης, κ. Απόστολο Μουτουσίδη και εκπροσώπους σωματείων της Περιφερειακής Επιτροπής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης», προστίθεται.  

«Το νέο κολυμβητήριο είναι ένα κόσμημα. Ο Δήμαρχος της Ξάνθης κράτησε την υπόσχεση που έδωσε προς την Ομοσπονδία, τους Συλλόγους και τη νεολαία της πόλης. Στην Κεντρική Ευρώπη κλείνουν τα κολυμβητήρια λόγω του ενεργειακού ζητήματος και εμείς εγκαινιάζουμε νέα. Θα έρθουν οι καλύτεροι αθλητές και θα δώσουν έμπνευση και κίνητρο στα παιδιά της Περιφέρειας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΚΟΕ.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, ο πρόεδρος της ΚΟΕ είχε εποικοδομητική συνάντηση με τον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη, ενώ σε κλίμα συγκίνησης τίμησε την Θρακιώτισσα παραολυμπιονίκη της κολύμβησης Σεμιχά Ριζάογλου.