Συνεχίζεται η προετοιμασία των κοριτσιών της Ροδόπης 87 με το «βλέμμα» πάντα στην κλήρωση του πρωταθλήματος

Στο νέο φιλικό τα κορίτσια της Κομοτηνής κέρδισαν την ομάδα της Αναγέννησης Αλεξανδρούπολης.

Και ενώ αναμένεται ο καταρτισμός των ομίλων αλλά και η κλήρωση του πρωταθλήματος, που θα συμμετέχει την φετινή αγωνιστική περίοδο η ομάδα της Κομοτηνής, τα φιλικά παιχνίδια είναι μέσα στο πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Έτσι μεσοβδόμαδα η ομάδα της Ροδόπης αγωνίστηκε στο προπονητικό της κέντρο με τη ομάδα Κ-14 των Θρακών αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις και οι δύο ομάδες που είχαν από ένα ημίχρονο…

Την Κυριακή που μας πέρασε στο ΔΑΚ τα κορίτσια της Ροδόπης 87 φιλοξένησαν την νεανική και φιλότιμη ομάδα της γειτονικής Αλεξανδρούπολης σε έναν αγώνα που ήταν παράσταση για έναν ρόλο με τις φιλοξενούμενες να βρίσκονται συνεχώς υπό πίεση και με την Βίκυ Περιβολοπούλου να χρησιμοποιεί όλες τις παίκτριες που είχε στην διάθεση της.

Το παιχνίδι δεν αντέχει αγωνιστικής κριτικής αφού υπήρχε διαφορά ταχύτητας όπως και στον αγώνα με την ομάδα της Καβάλας…

Διαιτητής : Κ. Παπαδόπουλος, βοηθοί : Ε. Κέκου- Θ. Τανανάκη (ΕΠΣ Θράκης)

Γιατρός Αγώνα : Χρ. Φωτιάδης

Ροδόπη 87 (Περιβολοπούλου) : Κοκκίνη, Σακκά, Ηλιάση, Γονατά, Καραντζίκου, Κουρλού, Πατεράκη, Γιαννακοπούλου, Ραχμανίδου, Καλαμπούκα, Τράκα. Στο β΄ μέρος αγωνίστηκαν και οι Μανίτσα, Χριστοδούλου, Μπάμπαλη, Δαληδάνου και Σεβυνίδου.

Αναγέννηση Αλεξανδρούπολης (Ζαπαρτίδης) : Σιβούδη, Μαχαιρίδου, Μπακιρτζή, Θεοδωρακίδη, Γαλέντζα, Κωνσταντάκη Αν., Καραβαγγελούδη, Τσέργα, Αναγνωστούδη, Ευυθυμιάδου, Τσαουσίδου. Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν Κωνσταντάκη Αγγ.