Super League: Θρίαμβος του Παναιτωλικού με τεσσάρα μέσα στους Ζωσιμάδες επί του ΠΑΣ Γιάννινα – Στον πάγκο ο Ξενιτίδης

Με ηγέτη και σκόρερ τριών γκολ τον καταπληκτικό Νίκο Καρέλη ο Παναιτωλικός επικράτησε 3-1 επί του ΠΑΣ στα Γιάννενα και επέστρεψε στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.

Τα «καναρίνια» αντίθετα τους περίμεναν με σκοπό να βγουν στην κόντρα και εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις δύο κλασικές φάσεις που τους παρουσιάστηκαν. Αρχικά με τον Μόρσεϊ στο 7′ όταν υποδέχθηκε όμορφα την μπάλα από τον Μλάντεν, απέφυγε τον Σόρια και με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ και ύστερα στο 25′ όπου σε εξέλιξη στατικής μπάλας ο Λάρσον έκανε στο δεύτερο δοκάρι το «γύρισμα» και ο Καρέλης ανενόχλητος διπλασίασε τα τέρματά τους.

Στο 34′ ο ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψε στο παιχνίδι με την όμορφη κεφαλιά του Εραμούσπε, ενώ στο 41′ και μετά από παράλληλη του 27χρονου ακραίου ο Σταματελόπουλος απώλεσε τεράστια ευκαιρία για το 2-2.

Ουσιαστικά όλα τελείωσαν στο 71′ όταν ο Καρέλης σε στατική μπάλα «έγραψε» με ωραίο «τσίμπημα» το 3-1 για τον Παναιτωλικό και μάλιστα ο 30χρονος έβαλε 10 λεπτά μετά (81′) το… κερασάκι στην τούρτα, όταν σε φάση τρανζίσιον πέτυχε με σουτ χατ-τρικ και τα «καναρίνια» έφτασαν στο εντυπωσιακό 1-4.