Super League: Πάρτι με τεσσάρα στην πρεμιέρα του νέου γηπέδου η ΑΕΚ επί του Ιωνικού! Από τον πάγκο ο Μάνταλος, δεν έπαιξε ο Αθανασιάδης

Καλύτερο ποδαρικό στην Opap Arena δεν μπορούσε να φανταστεί η ΑΕΚ – Οι Γκατσίνοβιτς (6′, 65′), Γκαρσία (26′), Αραούχο (62′) οι σκόρερ της εξαιρετικής Ένωσης με τον Ιωνικό να μειώνει στις καθυστερήσεις με τον Ελευθεριάδη.

Η OPAP Arena πήρε… φωτιά πριν καν ξεκινήσει το ματς καθώς οι οπαδοί της ΑΕΚ δημιουργώντας μια συγκλονιστική ατμόσφαιρα με καπνογόνα και τραγούδι προκάλεσαν… πανικό και έκαναν την πρώτη σέντρα να καθυστερήσει για 20 λεπτά. Εξίσου ανατριχιαστικό ήταν και το πανό που σηκώθηκε από το πέταλο των οργανωμένων της Ένωσης για την Original Παραδείσου και τα παιδιά που έφυγαν από τη ζωή. Και μόλις ξεκίνησε το ματς, η καυτή φυσική έδρα της ΑΕΚ έβαλε… φτερά στα πόδια των παικτών της που «έπνιξαν» τον Ιωνικό από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων πριν την ανάπαυλα.

Το πρώτο ιστορικό γκολ στην OPAP Arena μπήκε πολύ νωρίς. Από τη… Δεκελείας! Στο 6′ ο Γκατσίνοβιτς από αριστερά με ένα εξαιρετικό δεξί φαλτσαριστό σουτ έστειλε την μπάλα στη γωνία του Χουτεσιώτη κάνοντας το 1-0 και ξεσηκώνοντας όλο το γήπεδο.

Στο 26ο λεπτό μετά από σαραντάρα μπαλιά του Πινέδα, ο Ελίασον με μια σέντρα από τα δεξιά έφερε την μπάλα στην καρδιά της περιοχής του Ιωνικού και εκεί ο Λιβάι Γκαρσία νίκησε τον αντίπαλό του στον αέρα και με κεφαλιά έγραψε το 2-0 σηκώνοντας ξανά όλο το γήπεδο στο πόδι.

Στο 62′ ο Αραούχο με την επιμονή του σούταρε, η μπάλα άλλαξε πορεία πάνω στον Αντούνες και κατέληξε αργά στα δίχτυα του Χουτεσιώτη για το 3-0, με τον «Τσίνο» να πανηγυρίζει μπροστά στο πέταλο της Original.

Η ΑΕΚ δεν άφηνε το πόδι από το γκάζι! Όλη η OPAP Arena μέσα σε ένα ντελίριο ενθουσιασμού τέσσερα λεπτά αργότερα πανηγύρισε και το τέταρτο γκολ. Στο 66′ ο Ελίασον με μια γλυκιά σέντρα από τα δεξιά έστειλε την μπάλα συστημένη στον Γκατσίνοβιτς και αυτός μέσα στην περιοχή με τη μία κάρφωσε την μπάλα στον ουρανό των διχτύων του Χουτεσιώτη για το 4-0.

Ο Ιωνικός έβαλε το γκολ της τιμής στο 93′ με τον Ελευθεριάδη να φεύγει στην κόντρα και να πλασάρει τον Στάνκοβιτς για το τελικό 4-1.