Γ’ Εθνική: Νέα παράταση στην αγωνία και στην απόφαση για Ορφέα Ξάνθης, Αρη Αβάτου, Αλεξανδρούπολη, Πανδραμαϊκό και Αγροτικό

Αρκετοί ίσως περιμένουν εντός της ημέρας την περίφημη απόφαση της ΕΠΟ για το τι μέλει γενέσθαι με την Γ’ Εθνική στον Α’ Όμιλο μετά και τις αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

Η Γενική Συνέλευση στην οποία παραπέμφθηκε η υπόθεση από την Εκτελεστική Επιτροπή, εξουσιοδότησε εκ νέου την… Εκτελεστική Επιτροπή να λάβει την σχετική απόφαση. Αυτή ωστόσο ΔΕΝ έχει προγραμματισμένη συνεδρίαση ούτε την Δευτέρα ούτε την Τρίτη, ούτε καν την Τετάρτη.

Οι πληροφορίες από την ΕΠΟ αναφέρουν ότι η περίφημη συνεδρίαση πηγαίνει για την Πέμπτη και οποιαδήποτε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη. Δεδομένη πρέπει να θεωρείται μόνο η ανοδος του Αγροτικού Αστέρα επειδή έτσι αποφάσισε το σώμα και λογικά η παραμονή του Ορφέα Ξάνθης που δικαιώθηκε στην προσφυγή του.

Ο Μπαλτακος είπε ότι όσοι κέρδισαν στο χορτάρι θα δικαιωθούν και όσοι κέρδισαν δικαστικές αποφάσεις θα έχουν θετική αντιμετώπιση. Στο χορτάρι κέρδισε ο Αγροτικός την άνοδο και οι Αρης Αβατου, Εθνικος Σοχου και Θερμαϊκος Θερμης την παραμονή τους. Λογικά αυτοί δεν κινδυνεύουν.

Το ζήτημα είναι ποια θα είναι η «θετική αντιμετώπιση» του Πανδραμαϊκού, που ζηταει άνοδο χωρίς να έχει παίξει μπαράζ και επίσης με ποιον τρόπο θα αιτιολογηθεί η παραμονή του Ορφέα Ξάνθης και αν με αυτήν θα παρασυρθούν στην σωτηρία Αλεξανδρούπολη, Νέστος Χρυσούπολης και Μέγας Αλέξανδρος Οφρυνίου που δεν προσέφυγαν ποτέ στο Διαιτητικό…