LIVE από το γήπεδο Κρηστώνης για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος: ΠΑΟΚ Κρηστώνης – Πανθρακικός

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον νοκ άουτ αγώνα ΠΑΟΚ Κρηστώνης – Πανθρακικός για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ώρα 15:10 Αυτό θα είναι μόλις το τρίτο επίσημο παιχνίδι του Πανθρακικού στην σεζόν. Προηγήθηκαν η πρόκριση επί της Αλεξανδρούπολης στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδος με το γκολ-πέναλτι του Χρήστου Βάσκου την τελευταία μέρα του Αυγούστου και η επικράτηση στην παράταση επί της Δόξας Γρατινής στο προ δύο εβδομάδων παιχνίδι του Σουπερ Καπ «Νίκος Ντοσίδης» της ΕΠΣ Θράκης.

Ώρα 15:13 Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης έχει ήδη δώσει τέσσερα επίσημα παιχνίδια, αν και ούτε στο Κιλκίς όπως σχεδόν στο σύνολο της χώρας δεν έχουν ξεκινήσει τα πρωταθλήματα. Τρία από αυτά αφορούν το κύπελλο της ΕΠΣ Κιλκίς όπου μετέχει ως κάτοχος του τροπαίου και μετρά τρεις νίκες, όλες εκτός έδρας, απέναντι σε Αλέξανδρο Κιλκίς με 2-0, Δόξα. Π. Γυναικόκαστρου με 7-0 και Ηρακλή Αργυρούπολης την περασμένη Κυριακή με σκορ 5-0.

Ώρα 15:20 Σε σχέση με το Κύπελλο Ελλάδος, ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης στην Α’ Φάση αντιμετώπισε στην Χαλκιδική τον Αετό Βαρβάρας και προκρίθηκε μετά από συγκλονιστικό παιχνίδι στην διαδικασία των πέναλτι (2-2 το σκορ στην κανονική διάρκεια, 3-3 στην παράταση). Στην Β’ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ο ΠΑΟΚ Κρηστωνης δεν αγωνίστηκε αφού ήταν η μια από τις δυο τυχερές ομάδες της κλήρωσης που πέρασε χωρίς αγώνα. Η άλλη ήταν ο Πανθρακικός.

Ώρα 15:23 Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Σαφούρης-Αργυρόπουλος με βοηθούς τους Χολάνη και Παπαδόπουλο της ΕΠΣ Σερρών, ενώ 4ος διαιτητης είναι ο Χάψας (επίσης Σερρών). Παρατηρητής διαιτησίας της αναμέτρηης ορίστηκε ο Γκόγκου (Μακεδονίας).

Ώρα 15:28 Εφόσον ο Πανθρακικός προκριθεί, θα αντιμετωπίσει στην επόμενη Δ’ Φάση τον νικητή της αναμέτρησης Αλμυρός (Ηρακλείου Κρήτης) – Ελλασσόνα που διεξάγεται την ίδια ώρα.

Ώρα 15:35 Ιδανικός καιρός για ποδόσφαιρο με ηλιοφάνεια και 24 βαθμούς στη θερμοκρασία. Το ThrakiSportS δεν είναι παρών στο γήπεδο, αλλά θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Ώρα 15:40 Η ενδεκάδα του Πανθρακικού: Κοτσάκης, Αρετάς, Καλογρανάς, Σιδηρόπουλος, Κωσταρέλης, Χακάν, Λειβαδιώτης, Γιαννακιτσίδης, Μπαϊκαρά, Ερκάν, Βάσκος.

Ώρα 15:45 Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ Κρηστώνης: Σακαλίδης, Ρουστέμ, Ιωαννίδης, Μαυροκεφαλίδης, Ματετζίδης, Ευθυμιάδης, Μπελίτσας, Παυλίδης, Χατζηασλανίδης, Αγαθαγγελίδης, Ρωμανίδης.

Ώρα 15:52 Είσοδος των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

Ώρα 15:58 Όλα έτοιμα για τη σέντρα.

1′ Σέντρα στην αναμέτρηση.

11′ Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης, αφού μετά το λάθος του Λειβαδιλωτη ο Μπελίτσας βγήκε απενάντι από τον Κοτσάκη, που απομάκρυνε τον κίνδυνο με τα πόδια.

15′ Πρώτο τέταρτο στο ματς, πάντα στο 0-0.

20′ Γκοοοοοολλλλλλ για τον Πανθρακικό. Ο Γιαννακιτσίδης έβγαλε την εξαιρετική κάθετη στον Βάσκο που έφυγε στην πλάτη της άμυνας και εκμεταλλευόμενος το τραγικό λάθος του γκολκίπερ Σακαλίδη πλάσαρε σε κενή εστία για το 0-1. ΠΑΟΚ Κρηστώνης – Πανθρακικός 0-1.

27′ Η Ελασσόνα έχει πάρει το προβάδισμα και προηγείται με 0-1 μέσα στον Αλμυρό Ηρακλείου Κρήτης.

30′ Συμπληρώθηκε το πρώτο μισάωρο, πάντα το προβάδισμα υπέρ του Πανθρακικού με το γκολ του Βάσκου.

38′ Ο Πανθρακικός ελέγχει το παιχνίδι και κρατάει την πρόκριση χάρη το γκολ του Βάσκου, ωστόσο ένα δεύτερο γκολ θα κάνει ευκολότερη την κατάσταση.

40′ Πέντε λεπτά χωρίς τις καθυστερήσεις για την ανάπαυλα.

45+3′ Τέλος ημιχρόνου. Η ομάδα της Κομοτηνής πάει με το προβάδισμα στην ανάπαυλα. ΠΑΟΚ Κρηστώνης – Πανθρακικός 0-1.

Ώρα 16:58 Οι αναπληρωματικοί των δύο ομάδων συνεχίζουν την προθέρμανση ενώ αναμένεται η είσοδος των δύο ομάδων για το β’ μέρος.

46′ Σέντρα στο β’ μέρος.

55′ Πρώτο δεκάλεπτο στο β’ μέρος, πιέζουν οι γηπεδούχοι που θέλουν να βγάλουν αντίδραση.

60′ Γκολ για τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης. Ο Ιωαννίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Κοτσάκη για και πέτυχε την ισοφάριση. ΠΑΟΚ Κρηστώνης – Πανθρακικός 1-1.

63′ Γκολ για τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης. Ολική ανατροπή σε τρία λεπτά με το κοντινό πλασέ του Ρωμανίδη ύστερα από εκτέλεση κόρνερ. ΠΑΟΚ Κρηστώνης – Πανθρακικός 2-1.

69′ Γκοοοοοοοοολλλλλλλ για τον Πανθρακικό. Ο Γκουτσίδης με εξαιρετικό πλασέ ισοφάρισε άμεσα για την ομάδα της Κομοτηνής. ΠΑΟΚ Κρηστώνης – Πανθρακικός 2-2.

73′ Πέναλτι για τον Πανθρακικό. Υπήρξε χέρι στην μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής το υπέδειξε χωτίς δεύτερη σκέψη. Μοναδική ευκαιρία για τους παίκτες του Νίκου Μπαχαρίδη.

74′ Γκοοοοοοοοολλλλλλλ για τον Πανθρακικό. Ο Χρήστος Βάσκος με άψογο πλασέ πετυχαίνει την ανατροπή στην ανατροπή. ΠΑΟΚ Κρηστώνης – Πανθρακικός 2-3.

79′ Ο Πανθρακικός επανήλθε μετά το σοκ και κρατάει την πρόκριση στα χέρια του. Όλα αυτά ενώ μπαίνουμε στο τελευταίο δεκάλεπτο με την πρόκριση να είναι στα χέρια της ομάδας της Κομοτηνής.

83′ Ο Αλμυρός Ηρακλείου έχει ανατρέψει το σκορ και προηγείται με 3-1.

90+1′ Μπήκαμε στις καθυσττερήσεις. Ο Πανθρακικός είναι αγκαλιά με την πρόκριση.

90+5′ Τέλος αγώνα. Ο Πανθρακικός μετά το σοκ της ανατροπής που δέχθηκε αντέδρασε και πήρε την πρόκριση στο συναρπαστικό παιχνίδι. Επόμενος αντίπαλος ο Αλμυρός Ηρακλείου Κρήτης. Τελικό αποτέλεσμα: ΠΑΟΚ Κρηστώνης – Πανθρακικός 2-3.

Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ…