Super League: Τρίποντο ανάσα της Λαμίας επί του Λεβαδειακού – Βασικός ο Αλφρέντο Μεχία αλλά παραμένουν χωρίς νίκη οι Βοιωτοί

Τον πρώτο της τρίποντο στη Super League πανηγύρισε η Λαμία. Η ομάδα της Φθιώτιδας επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού για την 6η αγωνιστική με το γκολ του Μποάκιε στο 61ο λεπτό να αποδεικνύεται χρυσό. Η Λαμία έφτασε τους έξι πόντους παρέμεινε στους δύο η ομάδα του Γιάσμινκο Βέλιτς, που έκανε ντεμπούτο.

Το πρώτο μέρος πέρασε γρήγορα στη λήθη. Οι δύο ομάδες κατανάλωσαν αρκετή ενέργεια στις μονομαχίες τους στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ απειλούσαν με το σταγονόμετρο. Οι Βοιτωτοί είχαν τελική στο 6′ με τον Μπελμόν, ενώ δύο λεπτά οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Τσιλούλη.

Το δεύτερο μέρος ήταν το καλό της Λαμίας. Οι παίκτες του Φέστα μπήκαν πολύ δυνατά και πατούσαν στην περιοχή του Μάρκοβιτς. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι προειδοποίησαν με τον Τζανδάρη στο 49ο λεπτό. Δεν άργησε η στιγμή που οι Φθιωτοί μπήκαν μπροστά στο σκορ.

Στο 61ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ, η άμυνα του Λεβαδειακού δεν κατάφερε να διώξει, ο Μποάκιε κυνήγησε τη φάση και με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Μάλιστα, στα επόμενα λεπτά οι γηπεδούχοι έδειχναν την υπεροχή τους και δεν άφηναν τους Βοιωτούς να αντιδράσουν ουσιαστικά, καθώς όποια γεμίσματα έγιναν προς την περιοχή, απομακρύνθηκαν.