Γ’ Εθνική: Στο τεχνικό τιμ του ΓΑΣ Κομοτηνή η φυσικοθεραπεύτρια Έλενα Βαρσαμίδου

Την έναρξη συνεργασίας με την φυσικοθεραπεύτρια και απόφοιτη του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης Έλενα Βαρσαμίδου ανακοίνωσε ο ΓΑΣ Κομοτηνή.

Η ανακοίνωση, αναφέρει: «Ο Γ.Α.Σ. Κομοτηνή βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την φυσικοθεραπεύτρια κ. Έλενα Βαρσαμίδου.

Αποφοίτησε από το τμήμα Φυσικοθεραπείας του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης και ασκεί το επάγγελμα της φυσικοθεραπεύτριας από το 2007. Αφού ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκηση στην κλινική του Αγίου Λουκά στη Θεσσαλονίκη, εργάσθηκε σε διάφορα κέντρα φυσικοθεραπείας και σε θεραπείες κατ’ οίκον διαμορφώνοντας τη θεραπευτική της προσέγγιση. Η μεταπτυχιακή της εκπαίδευση περιλαμβάνει την εκπαίδευσή της σε διάφορες μεθόδους που αφορούν την αποκατάσταση μυοσκελετικών και νευρολογικών παθήσεων καθώς επίσης και την αποκατάσταση παθήσεων του λεμφικού συστήματος όπως (Vodder, Manual Therapy, Mulligan Concept, PNF, Βελονισμός) καθώς και άλλων σεμιναρίων όπως (Mobilisation of the Neuroimmune System, Motor Control, Pilates, κ.α.).

Από το 2021 είναι υποψήφια διδάκτωρ στο τμήμα Ιατρικής του ΔΠΘ.

Καλώς ορίζουμε την κ. Βαρσαμίδου στην οικογένεια του Γ.Α.Σ. Κομοτηνή».