Ξέσπασμα Κοντογιαννίδη για ΑΟΞ: «Βλέπουμε κάθε διανοούμενο φιλόσοφο πικραμένο καναπεδάκια να εκφράζει και μια γνώμη»

Σε διαδικτυακό ξέσπασμα προχώρησε ο παλαίμαχος διαιτητής επιπέδου Super League και νυν προπονητής Ρωμανός Κοντογιαννίδης, ο γιος του οποίου έπαιζε στις ακαδημίες του ΑΟΞ.

Οπως τονίζει, η σιωπή είναι χρυσός αυτές τις στιγμές που γίνεται μεγάλη προσπάθεια για την σωτηρία της ομάδας. Συγκεκριμενα γράφει:

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Αυτές τις ημέρες γίνεται μια προσπάθεια απο κάποιους ανθρώπους στην πόλη μας η άλλοτε μεγάλη ομάδα αυτής ο ΑΟΞ να σωθεί και να μπορέσει μέσα από τις σταχτες του να ξανά γεννηθεί . Από την άλλη βλέπουμε κάθε διανοούμενο φιλόσοφο πικραμένο καναπεδάκια να εκφράζει και μια γνώμη .
σσσσσς
Αυτές τις ώρες η σιωπή όλων είναι χρυσός αφήστε το έργο της διάσωσης σε αυτους που το εχουν πάρει απάνω τους κυρίως οικονομικά γιατί όταν έρθει ο λογαριασμός όλοι εσείς που έχετε άποψη χωρίς να έχετε βάλει ούτε ένα ευρώ για τον αθλητισμό θα σφυρίζετε αδιάφορα κάντε λίγο υπομονή και δείξτε καλή θέληση και εμπιστοσύνη για μια φορά και μετά όταν γίνουν όλα βγείτε και πείτε ότι κοτσάνα θελετε μπορεί να τα καταφέρουν μπορεί και όχι γιατί η προσπάθεια είναι και δύσκολη και πολύπλοκη αλλα και πλάι στον αθλητισμό η προσπάθεια και μόνο μετράει !!!!!!