Nations League: Τα στατιστικά Μάνταλου, Σιώπη, Ιωαννίδη, Γούτα και των άλλων διεθνών

Οι Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ο Ντίνος Μαυροπάνος και ο Κώστας Τσιμίκας δεν έχασαν ούτε λεπτό στους έξι αγώνες της Εθνικής Ομάδας στο Nations League, στο οποίο η Ελλάδα τερμάτισε 1η στον όμιλό της και προβιβάστηκε στην League B.

Οι… τρεις σωματοφύλακες (από τους 25 συνολικά) του Γουστάβο Πογέτ, αγωνίστηκαν σε έξι 90λεπτα και κατέγραψαν 540 λεπτά συμμετοχής, ενώ άλλοι δύο διεθνείς, ο Χατζηδιάκος και ο Μπάλντοκ, επίσης έπαιξαν και στους έξι αγώνες, αλλά όχι από την έναρξη μέχρι το τέλος τους.

Αντιθέτως, λόγω τιμωριών οι Θρακιώτες Πέτρος Μάνταλος και Μανώλης Σιώπης έχασαν το 5ο και το 6ο παιχνίδι αντίστοιχα, με Κύπρο εκτός και Βόρεια Ιρλανδία εντός. Σε αυτά ωστόσο καταγράφηκαν οι πρώτες δυο συμμετοχές του επίσης θρακιωτη Φώτη Ιωαννίδη στην Εθνική Ανδρών, ενώ έστω και στο τέλος συμμετείχε την Τριτη για λίγο και ο Θασίτης πρώην κεντρικός αμυντικός του ΑΟΞ Δημήτρης Γούτας.

Παραγωγικά, το δίδυμο των διεθνών που ξεχώρισε στη στατιστική αποτύπωση των έξι παιχνιδιών του Nations league είναι ο πρώτος σκόρερ Τάσος Μπακασέτας με τρία γκολ και ο πρώτος σε ασίστ Πέτρος Μάνταλος, επίσης με τρεις ασίστ. Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι ο μεν Μπακασέτας είχε δύο ασίστ και ο δε Μάνταλος δύο γκολ!