Λίγα 24ωρα πριν την λήξη των μεταγραφών ελεύθεροι ακόμα οι Μπέρτος, Μπαργκάν, Ντίνας, Πλατέλλας, Μπαξεβανίδης και αρκετοί Θρακιώτες

Φτάνουμε στα τέλη Σεπτεμβρίου και ακόμα αρκετοί παίκτες λίγα 24ωρα πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου για τους επαγγελματίες δεν έχουν βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Οι μεταγραφές στην Ελλάδα ολοκληρώνονται στα τέλη Σεπτέμβρη σε Α’ και Β’ Εθνική και στα τέλη Οκτώβρη σε Γ’ Εθνική και ερασιτεχνικά πρωταθλήματα με σημαντικά ονόματα και από την Θράκη να είναι ακόμα ελεύθεροι.

Οι Δήμος Μπαξεβανίδης, Θανάσης Ντίνας, Μανώλης Μπέρτος, Κενάν Μπαργκάν, Βαγγέλης Πλατέλλας είναι χωρίς ομάδα ακόμα αν και έχουν αρκετές προτάσεις, ενώ μένει να δούμε εάν θα ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Πρόσφατα βρήκαν ομάδα οι Κώστας Θυμιάνης (Πανσερραϊκός), Χρήστος Μπάτζιος (Χανιά), Οκάν Χατζητερζόγλου (Μεταλογλόμπους Ρουμανία), Παναγιώτης Σταθάκης (Καβάλα), Σάββας Σιατραβάνης (Απόλλων Λάρισας), Θανάσης Παπαζογλου (Θερμαϊκός), Ελίνι Δημούτσος (Αιγαλεω), Σουλειμάν Οκάν (Τηλυκράτης), Δημητριάδης (Παναθηναϊκός Β), Γαλεάδης (Ηρόδοτος).

Επίσης «άνεργοι» είναι ακόμα οι Αντώνης Καπνίδης, Παναγιώτης Τριάδης, Γιώργος Δήμιζας, Απόστολος Αδαμίδης, Γιώργος Τσιλιγκίρης, Λάζαρος Ηλιόπουλος, Χαλήλ Ιμπράμ Τανζού, Δημήτρης Ουνγιανλίδης, Αλέξης Μιχαήλ και φυσικά πολλά παιδιά από τις ακαδημίες της Ξάνθης που έμειναν στον αέρα.