ΕΠΣ Έβρου: Μεταγραφική εξάδα από τον Ακρίτα Νέας Βύσσας στον Άρδα Καστανεών

Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για τον Άρδα Καστανεών ο οποίος απέκτησε έξι ποδοσφαιριστές από τον Ακρίτα Νέας Βύσσας.

Ούτε έναν, ούτε δύο αλλά έξι πρώην ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ του πρωταθλητή στο Βόρειο Όμιλο της Β’ Κατηγορίας, Ακρίτα Νέας Βύσσας πρόσθεσε στο δυναμικό του ο Άρδας Καστανεών λίγο πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους: Θεοδόση Ταγγίδη, Γιάννη Αραμπατζή, Γιάννη Αδαμίδη, Βασίλη Κουρτίδη, Κωνσταντίνο Δελημήτρο και Θάνο Μυλωνά.

Η ανακοίνωση του Άρδα: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά και δημόσια τους ανθρώπους και την διοίκηση της ομάδας του Ακρίτα Ν. Βύσσας για την συναίνεση τους να παραχωρήσουν στην ομάδα μας 6 ποδοσφαιριστές : τους Theodosis Taggidis, Γιαννης Αραμπατζης, Γιάννης Αδαμίδης, Βασίλης Κουρτίδης, Κωνσταντινος Δελημητρος καθώς και του Θάνου Μυλωνά, ο οποίος λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων απουσίαζε απο την φωτογράφιση της ομάδας μας.

Ευχόμαστε γρήγορη επάνοδο στα ποδοσφαιρικά δρόμενα σε ένα απο τα πιο ιστορικά σωματεία του νομού μας, τον Μ.Γ.Σ. Ακρίτας Νέας Βύσσας, γιατί η περιοχή μας χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε ομάδες με την αντίστοιχη δυναμική.