Κύπελλο Ελλάδας: Με το δεξί ξεκίνησε και η νέα σεζόν για τον Μελισσόπουλο! Μεγάλη πρόκριση στο Κρητικό ντέρμπι για τον ΑΟΑΝ επί ομάδας ανώτερης κατηγορίας

Με το δεξί ξεκίνησε την σεζόν και επίσημα στον Άγιο Νικόλαο ο Αλέξανδρος Μελισσόπουλος, με την ομάδα του να επικρατεί στα πέναλτι στην κρητική μονομαχία της Επισκοπής για το Κύπελλο Ελλάδας.

Εκεί οι γηπεδούχοι του ΑΟΑΝ επικράτησαν επί μια ομάδας ανώτερης κατηγορίας με 4-3 με μετά το 0-0 της κανονικής διάρκεια όπου ο Μελισσόπουλος είχε δοκάρι και της παράτασης.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο τερματοφύλακας Γιαγκιόζης για τον ΑΟΑΝ που απέκρουσε δύο εκτελέσεις των Σταθόπουλου και Εμπουέλε, δίνοντας έτσι την πρόκριση στην ομάδα του.

Η πιο μεγάλη φάση χάθηκε στο 45+2′, όταν ο Μελισσόπουλος βρέθηκε απέναντι από τον Καλογεράκη, αλλά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Η Επισκοπή απείλησε περισσότερο αλλά δε μπόρεσε να σκοράρει και οι δύο ομάδες έλυσαν τις διαφορές τους στα πέναλτι. Ο Μελισσόπουλος πέτυχε μάλιστα το πρώτο γκολ στα πέναλτι που ήταν και το πρώτο της σεζόν έστω και από την διαδικασία των πεναλτι.