Κόντρα Δημούτσου και Αναγέννησης Καρδίτσας ενώπιον της ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ για τα χρέη της ομάδας στον πρώην παίκτη του ΑΟΞ

Ενώπιον της ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ έφτασαν τη Δευτέρα (26/09) τέσσερις προσφυγές κατά της Αναγέννησης Καρδίτσας. Πρόκειται για τις υποθέσεις των Ελίνι Δημούτσου, Δημήτρη Κοτσώνη, Κώστα Μπακρατσά και Κοσταντίν Καρρίκι.

Η θεσσαλική ομάδα παραστάθηκε στις δύο πρώτες, καταθέτοντας μεταξύ άλλων ενστάσεις μερικής εξόφλησης, κάτι που αρνήθηκε η πλευρά των ποδοσφαιριστών, όπως αρνήθηκε και την υπογραφή του έμπειρου αμυντικού σε τρεις αποδείξεις.

Το FL News παρακολούθησε τη συζήτηση των υποθέσεων και το ThrakiSportS αναδημοσιεύει όσα ενδιαφέροντα αναφέρονται για την προσφυγή του Ελίνι Δηουτσυ, ο οποίος στο παρελθόν πέρασε και από την Ξάνθη.

Μάλιστα, παρών στην ΕΠΟ ήταν ο Ελίνι Δημούτσος, ο οποίος είπε για την υπόθεσή του: «Μου χρωστούν 16.000 ευρώ από ενοίκια, δόσεις συμβολαίου και μπόνους συμμετοχών. Έχω λάβει 2.000 ευρώ. Τον Ιούνιο είχα μια επαφή με τη διοίκηση. Μου ζήτησαν να μειώσω τις απαιτήσεις μου, αρνήθηκα και δεν με ενόχλησαν ξανά».

Ο δικηγόρος της ΠΑΕ, Νίκος Μπακλαβάς κατέθεσε ένσταση εξόφλησης, λέγοντας ότι ο Δημούτσος πήρε επιταγή 5.000 ευρώ έναντι του συμβολαίου και ζήτησε να καταλογιστεί στο αρχαιότερο χρέος. «Μου έδωσαν χρήματα στο χέρι. Ήταν εκτός συμβολαίου, προκαταβολή», είπε ο πρώην μέσος των κιτρινόμαυρων.

Ο νομικός εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Μανώλης Αλαφραφκής επεσήμανε: «Πράγματι έχει λάβει 5.000 ευρώ, αλλά με πάγιες αποφάσεις σας οι προκαταβολές εκτός συμβολαίων δεν καταλογίζονται στα ποσά του συμβολαίου. Το συμβόλαιο και το ιδιωτικό συμφωνητικό υπογράφτηκαν 11 Ιανουαρίου, το δε συμβόλαιο κατατέθηκε στις 24/1. Η προκαταβολή δόθηκε στις 5 Ιανουαρίου».

Ο Μπακλαβάς απάντησε ότι ο Δημούτσος αν ήθελε, θα μπορούσε να κάνει διαταγή πληρωμής και τόνισε: «Η προκαταβολή γι’ αυτό δίνεται. Τις 5.000 τις δωρίσαμε; Είναι πάγια τακτική για να υπάρξει δέσμευση. Δεν υπήρξε συμφωνία για έξτρα χρήματα».

Ο Αλαφραγκής απάντησε ότι η πρώτη κατάθεση στην τράπεζα έγινε στις 15/3 και αφορούσε στον μισθό Ιανουαρίου και η δεύτερη στις 21/04 και αφορούσε Φεβρουάριο και Μάρτιο, οπότε σύμφωνα με τον ίδιο δεν τα συμψήφισε με την προκαταβολή, με τον Μπακλαβά να επαναλαμβάνει ότι: «Έχουμε δικαίωμα να καταλογίσουμε σε όποιο ποσό θεωρούμε ότι έχουμε δώσει».