Χώρισαν μετά από μια τετραετία οι δρόμοι της ΕΠΣ Έβρου με τους ενωσιακούς προπονητές της! Με πίκρα και αιχμές η ανάρτηση Αραμπατζή

Με πίκρα για το τελος αποχαιρέτησε μέσω ανάρτησης του τις Μεικτές Ομάδες μετά από μια πετυχημένη τετραετία την θέση του Ενωσιακού ο προπονητής Γιώργος Αραμπατζής.

Η συνεργασία του με την ΕΠΣ Έβρου έληξε, όπως και η συνεργασία του Τάκη Λαμπίδη. Αίσθηση όμως προκαλεί το αιχμηρό κείμενό του με βολές εναντίον όσων τους αμφισβήτησαν εργαζόμενοι οι ίδιοι σε καθεστώς «ανυπαρξίας παιδείας στον αθλητισμό Υποδομών».

Αίσθηση προκαλεί ακόμα ότι εκτοξεύονται κατηγορίες για οσους «παίζουν παιχνίδια με το ήθος μας», όπως το παιχνίδι «διαβάλλω για να επιβιώσω». Ο ίδιος δηλώνει «χαρούμενος και περήφανος» για όσα πέτυχαν με τη δική του συμβολή οι μεικτές της ΕΠΣ Έβρου, προς την διοίκηση της οποίας πάντως δεν γίνεται καμία (ευχαριστήρια ή μη) αναφορά για αυτήν την 4ετή συνεργασία.

Αναλυτικα όσα αναφέρει ο Γ. Αραμπατζής στην ανάρτησή του:

Ένας κύκλος που έπρεπε να κλείσει από την μεριά μου και μια πίκρα που γνώριζα εξ’αρχής ότι θα έρθει στο τέλος αυτού του κύκλου. Έχω γνώση σε ποια χώρα δουλεύω, ξέρω την ανυπαρξία παιδείας στον αθλητισμό Υποδομών, δεν πέφτω απ’τα σύννεφα. 4 χρόνια με πολλά και έντονα συναισθήματα που μόνο σοφότερο με έκαναν. Οι ώρες δουλειάς,για να καταφέρουμε ΜΑΖΙ με τον συνεργάτη αλλά πάνω απ’ολα ΦΙΛΟ ΜΟΥ Τάκη Λαμπίδη, να αλλάξει το αγωνιστικό και οργανωτικό επίπεδο των ΜΕΙΚΤΩΝ ΕΒΡΟΥ, ατέλειωτες και μόνο οι άνθρωποι που ήταν δίπλα μας σε όλο αυτό το ταξίδι το γνωρίζουν. Κάθε λάθος μας, οδηγός για την επόμενη μέρα με στόχο μόνο την εξέλιξη όλων. Καταφέραμε πολλά και είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούσαμε περισσότερα……….εχθρός του καλού πάντα είναι το καλύτερο εξάλλου..…….όμως δεν μπορεί κανείς να μας στερήσει την περηφάνια που νιώθουμε για όσα καταφέραμε και πολύ περισσότερο δεν μπορεί κανείς να παίζει παιχνίδια με το ήθος μας. Γιατί το παιχνίδι ‘’διαβάλλω για να επιβιώσω’’ είναι μεν εθνικό σπορ αλλά έχει και όρια. Όσοι το κάνουν για να ευτελίσουν την δική μου συνδρομή σε όσα πέτυχαν οι μεικτές,απλά εκτίθενται για άλλη μια φορά. Φεύγω χαρούμενος και περήφανος για όσα πετύχαμε και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε αυτόν τον νέο κύκλο που θα ανοίξει η ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ, να καταφέρει να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο. Χρειάζεται απλά συσπείρωση όλων γύρω από έναν κοινό στόχο που πρέπει να είναι προς όφελος όλων και όχι των λίγων όπως γινόταν μέχρι πριν εμφανιστούν οι ‘’κακοί προπονητές’’ πριν τέσσερα χρόνια!!!