This is Football! Όλα τα λεφτά η ζεστή «αγκαλιά» των Κετσιεμενίδη και Μπαχαρίδη μετά το φιλικό της Δόξας Δράμας με τον Πανθρακικό (+photos)

Δεν ήταν όπως θα το περίμεναν οι δυο ομάδες και οι προπονητές όταν έκλεισαν το φιλικό στην Δράμα ανάμεσα σε Δόξα και Πανθρακικό αφού οι Κομοτηναίοι ταξίδεψαν με μισή ομάδα και πολλά νέα παιδιά με το τελικό 5-0 να είναι δίκαιο.

Ο Νίκος Μπαχαρίδης ωστόσο περίμενε πολλά περισσότερα και να αρπαξουν την ευκαιρία οι νεαροί ποδοσφαιριστές, με τον Ξανθιώτη κόουτς Κυριάκο Κετσιεμενίδη από την άλλη αν και ικανοποιημένος με την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας του να μην μπορεί να βγάλει ασφαλή συμπερασματα αφού περίμενε μια πιο δύσκολη αναμέτρηση στην φαση αυτή της προετοιμασίας.

Ωστόσο περισσότερο και από την αναμέτρηση η εικόνα του αγώνα ήταν ο εναγκαλισμός των δυο φίλων προπονητών μετά το τέλος του ματς αλλά και στα αποδυτήρια του γηπεδόυ της Δόξας,με τον Κετσιεμενίδη να θέλει να φτιάξει την διάθεση του Μπαχαρίδη που δεν πίστευε αυτά που έβλεπε από τους παίκτες του στο γήπεδο και τους τα έψαλε μετά την αναμέτρηση.