Στο τεχνικό επιτελείο του Κολοσσού Ρόδου ο Απόστολος Σακάρης

Συνεχίζει την ανοδική του πορεία ο πρώην σέντερ του ΓΑΣ Κομοτηνή και ένα παιδί «διαμάντι».

Ο Απόστολος Σακάρης, πρώην σέντερ του ΓΑΣ Κομοτηνή και απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης είναι ο νέος Γυμναστής του Κολοσσού Ρόδου στη Basket League.

Ο Σάκαρης θα πλαισιώσει το νέο τεχνικό τιμ του Κολοσσού Ρόδου με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να είναι στο τιμόνι της ομάδας. Ο νέος συνεργάτης του Κολοσσού  είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, με ειδικότητα στην Καλαθοσφαίριση (Βαθμός «ΑΡΙΣΤΑ»), ενώ είναι και κάτοχος Μεταπτυχιακού στη «Μεγιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης», αλλά και διπλωματούχος Προπονητής Α’ Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Αποστόλης έχει εργαστεί ήδη σε υψηλό επίπεδο, αφού την περασμένη σεζόν ήταν ο γυμναστής του  Πανερυθραϊκού (Α2) ενώ τη σεζόν 2020/21 ήταν στον Ηρακλή, στην Basket League. Πριν από τον «Γηραιό», είχε άκρως επιτυχημένες συνεργασίες με τη Δάφνη Δαφνίου (Α2), το Περιστέρι (1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων το 2020, 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων το 2019), τον Εθνικό (Α2) και τον Έσπερο Πατρών.