Ολοσέλιδο στο «Φως» για τη διάλυση του ΑΟΞ: «ΚΟΨΑΝΕ νερό, ρεύμα, μας πήραν μέχρι και τα τρακτέρ»

Ολοσέλιδο αφιέρωμα στην εφημερίδα με συνεντεύξεις «Φως των σπορ» παραχώρησαν ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΑΟΞ Λουτσιάνο και ο αθλητικογράφος Γιάννης Τσιλιγκιρίδης στον Θέμη Σινάνογλου.

Μίλησαν για όλους για όλα στο α’ μέρος του αφιερώματος, εκφράζοντας αμφότεροι τη στεναχώρια τους για την κατάσταση της ομάδας. «Δεν περίμενα τόσα χρόνια ως ρεπόρτερ να ζήσω τέτοιο δράμα» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Τσιλιγκιρίδης, ενώ συμπληρώνει για Σαββίδη και Πανόπουλο: «Οι ντόπιοι δεν θέλουν να ακούν για Σαββίδη», «ούτε μια στο εκατομμύριο δεν θα γυρίσει ο Πανόπουλος στην ομάδα, είναι στην Αλεξανδρούπολη και ασχολείται με το κυνήγι και το ψάρεμα».

Από την άλλη, ο Λουτσιάνο δήλωσε: «Τους αγάπησα όλους εκεί. Πέρασα πολύ ωραία. Έφτασα να παίξω 33-34 χρονών εκεί και βγήκα καλύτερος ξένος στη χώρα, δεύτερος σκόρερ της στο πρωτάθλημα». Ενώ για τη διάλυση πρόσθεσε: «Δεν ξέρω ποιος φταίει πραγματικά. Στεναχωριέμαι όμως για μια ομάδα που μια ομάδα που ανέλαβε ο κ. Πανόπουλος ήταν πρότυπο ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες με τους καλύτερους παίκτες, τώρα να διαλύεται. Δεν υπάρχει μεγάλη ομάδα που να μην έχει πάρει παίκτη από την Ξάνθη».