Γ’ Εθνική: Η Κοζάνη πιθανή αντίπαλος των ομάδων της Θράκης, απορρίφθηκε η προσφυγή της στο Διαιτητικό, ανέβηκε ο Μακεδονικός


Απορριπτική ήταν η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ στην προσφυγή της Κοζάνης κατά του Μακεδονικού.

Αυτό σημαίνει ότι τα «λιοντάρια» θα αγωνίζονται οριστικά στη Γ’ Εθνική τη νέα σεζόν και με βάση την καταρχήν απόφαση για κατάρτιση τεσσάρων ομίλων, είναι πολύ πιθανό ο 1ος Ομιλος στον οποίο θα μετέχουν και οι όποιες ομάδες της Θράκης να φτάνει μέχρι και την Δυτική Μακεδονία.

Υπενθυμιζεται ότι η Κοζάνη με την προσφυγή της ζητούσε να ακυρωθεί η επικύρωση της βαθμολογίας στον 2ο όμιλο και να εφαρμοστεί η απόφαση του CAS. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Παράλληλα, ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων υποβιβάζεται στα τοπικά, όπως προβλεπόταν από την επικύρωση της βαθμολογίας από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Η απόφαση αναφέρει:

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση.
Απορρίπτει, κατά πλειοψηφία, την από 4-8-2022 προσφυγή του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Φίλαθλο Σωματείο Κοζάνης» και απορρίπτει ομόφωνα την από 8-8-2022 προσφυγή του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας» για την ακύρωση της 30/2-8-2022 απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.