Η πρώτη Αλεξανδρουπολίτικη αντίδραση μετά την απόφαση της Εφέσεων κατά των Εβριτών και υπέρ του Πανθρακικού

Η επίσημη Αλεξανδρούπολη FC δεν έχει ακόμα αντιδράσει σε σχέση με την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, που δεν έκανε δεκτή για τυπικό λόγο την έφεση που κατέθεσε σε βάρος της πρωτόδικης απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής για το ματς με τον Πανθρακικό.

Οπως ειχε αποκαλύψει το ThrakiSportS, ο λόγος που είχε απορριφθεί η ένσταση της Αλεξανδρούπολης ήταν όχι επειδή είχε άδικο σε σχέση με την συμμετοχή (κακώς) του Χρήστου Βάσκου αλλά επειδή η ένσταση πέρα από ηλεκτρονικά δεν κατατέθηκε και γραπτά, λαμβάνοντας αριθμό πρωτοκόλλου.

Η Επιτροπή Εφέσεων δικαίωσε τον Πανθρακικό, επικύρωσε την απόφαση της Πειθαρχικής και η πρώτη αντίδραση στην απόφαση αυτή ήρθε μέσω του ThrakiSportS από τον πρόεδρο του (συνεργαζόμενου πλέον με την Αλεξανδρούπολη) σωματείου του πρωταθλητή της περσινης Α’ ΕΠΣ Εβρου Ιπποκράτη.

Εγραψε ο Χριστόδουλος Μεντίζης:
«Συγνώμη….αλλά πως η πειθαρχική της ΕΠΟ κοινοποιεί μόνο ηλεκτρονικά τα πρόστιμα που αποφασίζει(καμία αποφαση δεν κοινοποειται γραπτώς είτε με αλληλογραφία είτε με fax)ενώ στην εξέταση ένστασης δεν αποδέχεται την ηλεκτρονική και μόνο αποστολή αλλά επιβάλλει και την γραπτή ταυτόχρονα προώθηση;
Πρόσφατο παράδειγμα της ομάδος που εκπροσωπώ από την θέση του προέδρου Α.Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ όταν και μας επιβλήθηκε πρόστιμο 800 ευρώ (στα πρόσφατα μπαράζ ανόδου) στον προπονητή μας για απρεπή συμπεριφορά , η κοινοποίηση της απόφασης μας δόθηκε αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά…!!!
Δύο μέτρα και 2 σταθμά από την Ε.Π.Ο που εν τέλει θίγουν την ίδια την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ και αποδεικνύουν την αφερεγγυότητά της….!!!
»