ΕΠΣ Έβρου: Ο τρις πρωταθλητής Παναγιώτης Παντσίδης συνεχίζει στον Ηρακλή Σαγήνης

Ο Ηρακλής Σαγήνης ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον περσινό πρωταθλητή με τον Ακρίτα Νέας Βύσσας, Παναγιώτη Παντσίδη.

Ο 31χρονος μέσος στην καριέρα του έχει κατακτήσει ντάμπλ με τον Ορέστη Ορεστιάδας, με την Ένωση Οινόης πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας στο Βόρειο Όμιλο και άνοδο στην Α’. Το ίδιο πέτυχε την περσινή χρονιά και με τον Ακρίτα Νέας Βύσσας όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα στον Βορρά της Β’ Κατηγορίας αλλά όχι την πολυπόθητη άνοδο καθώς η ομάδα δεν δήλωσε συμμετοχή σε κανένα πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου για τη φετινή χρονιά. Επίσης στην ΕΠΣ Αθηνών για λογαριασμό της Ελευθερούπολης, ομάδα Α’ τοπικού.

Η ανακοίνωση αναφέρει: Άλλη μια σημαντική προσθήκη (έβδομη για την ομάδα μας) είναι αυτή του Παναγιώτη Παντσιδης.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Ορέστη Ορεστιάδος με τον οποίο κατέκτησε πρωτάθλημα και κύπελλο, στην ΕΠΣ Αθηνών για λογαριασμό της Ελευθερούπολης(ομάδα Α τοπικού) ,στην Ένωση Οινόης με την οποία κατέκτησε και το πρωτάθλημα της Β κατηγορίας και πέρσι με την ομάδα του Ακρίτα νέας Βύσσας(από τον οποίο και αποκτήθηκε) που επίσης κατέκτησε το πρωτάθλημα Β κατηγορίας.

Ο Παναγιώτης γεννημένος το 1991 με καταγωγή από την Ορεστιάδα αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου και έχει πλούσιες παραστάσεις από πολλές ομάδες της Α και Β κατηγορίας .

Εμείς τον ευχαριστούμε για την επιλογή του να ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας μας τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε να έχει καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς.