Πρωτοσέλιδη στην «Εστία» η «τουρκική χορηγία στον Πανθρακικό» και αποκάλυψη: «50.000 ευρώ από τον προσωπικό φίλο του Ερντογάν»

Πρωτοσέλιδη αναφορά στο πρώτο θέμα της κυριακάτικης έκδοσης της ιστορικής εφημερίδας «Εστία» γίνεται αυτήν την εβδομάδα στην χορηγία που έγινε στην φανέλα του Πανθρακικού από τον Λεβέντ Σαδίκ, γιο του προ 30ετίας ανεξάρτητου βουλευτή Ροδόπης Αχμέτ Σαδίκ.

Οπως μάλιστα αποκαλύπτεται, η χορηγία έφτασε το διόλου ευκαταφρόνητο για ομάδα Γ’ Εθνικής ποσό των 50.000 ευρώ. «Τουρκική ονομασία στη φανέλα του Πανθρακικού με χορηγία 50.000 ευρώ από τον προσωπικό φίλο του Ερντογάν Σαδίκ Λεβέντ», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Το πρώτο θέμα της εφημερίδας τιτλοφορείται: «Ως εδώ! Η Θράκη είναι Ελλάς, όχι τουρκική επαρχία». Προσθέτει: «Δεν είναι δυνατόν να αμφισβητούμε τα παράνομα δημοψηφίσματα στην Ουκρανία και να επιτρέπουμε στον πρόεδρο της Τουρκικής Εθνοσυνελεύσεως και σε 20 βουλευτές του Ερντογάν να εγκαθιστούν τον νέο παρα-μουφτή Ξάνθης. Και μάλιστα την επομένη της συκοφαντικής επιθέσεως του Τούρκου προέδρου κατά της Ελλάδος στον ΟΗΕ».

Το δημοσίευμα συμπληρώνεται με τις εξής αναφορές: «Τουρκική ονομασία στη φανέλα του Πανθρακικού με χορηγία 50.000 ευρώ από τον προσωπικό φίλο του Ερντογάν Σαδίκ Λεβέντ. Κοιμάται το Υπουργείο Εξωτερικών; Ακόλουθος των Τούρκων αξιωματούχων ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ. Ζεϊμπέκ. Γιατί δεν τον διαγράφει ο Αλέξης Τσίπρας;».