Δυνατό φιλικό με όμορφο θέαμα και γκολ ανάμεσα σε Γρατινή και Πετεινό με τις δυο ομάδες να δίνουν νέο … ραντεβού του χρόνου! (+photos)

Σε ενα δυνατό φιλικό αγώνα που έγινε στο γήπεδο της Γρατινής, με αφορμή τον αγιασμό των γηπεδούχων, η τοπική Δόξα και ο Άρης Πετεινού αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2.

Η Δόξα σε ένα όμορφο ματς προηγήθηκε στο ημίχρονο με 2-0 με γκολ των Πάρη Κατσαρού και Φώτη Ξενάκη με την ομάδα του ¨Αρη να ισοφαρίζει στο δεύτερο μέρος με δύο πέναλτι που κέρδισε ο Τυριακης και καταλόγισε ο διαιτητής Παναγιωτίδης και ευστόχησε ο έμπειρος Γιάννης Χριστοφορίδης.

Οι δυο αντίπαλοι και από τα φαβορί για το πρωτάθλημα σε Ροδόπη και Ξάνθη έδωσαν ραντεβού ώστε να τα πουν σύντομα ίσως και ανώτερη κατηγορία από την νέα σεζόν.

ΔΟΞΑ ΓΡΑΤΙΝΗΣ (Κ. Γεμενετζής): Γεμενετζής, Σπηλιωτόπουλος, Εφέ, Χασαν Μέριτς, Τέλιος, Βεληβασάκης, Νάνος, Κελεσίδης, Ξενάκης, Κατσαρός, Φόνταλης. Αγωνίστηκαν και οι Κατσίκης, Σκατσιαρης, Χρήστου, Καρακόλης, Κουτσουκανίδης και Οικονομάκης.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ (Τ. Νεοφυτίδης): Αθανασίου, Δασκαλάκης, Ρέβης, Σαρηγιαννίδης, Σαμαράς, Κουτσομιχάλης, Παυλίδης, Τυριάκης, Μίλκογλου, Μετεντζίδης, Χριστοφορίδης. Αγωνίστηκαν στο β’ μερος οι Χριστοδούλου, Θωμαίδης, Ασλανίδης και Αμανατιάδης.