Super League 2: Κατέληξε στα Χανιά ο πρώην του ΑΟΞ Κάσα Καμαρά

Στην Κρήτη για λογαριασμό των Χανίων θα αγωνίζεται την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Κασά Καμαρά, με θητεία στον ΑΟΞ και τον Εργοτέλη.

Ο παίκτης συζήτησε με τον Εργoτέλη για την επιστροφή του όπως μετέφερε το ThrakiSportS, ωστόσο κατέληξε σε οριστική στμφωνία με τα Χανιά για τον Νότιο όμιλο της Super League 2 και προβάρει τα κυανόλευκα.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Χανιά είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Κάσα Καμαρά, που αποτελεί το 15ο απόκτημα της ομάδας μας ενόψει της νέας σεζόν.

Ο 30χρονος αμυντικός μέσος υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας, προσθέτοντας εμπειρία και ποιότητα στη μεσαία γραμμή.

Με καταγωγή τη Μαυριτανία, αλλά γεννημένος στην Γαλλία στις 22 Οκτωβρίου 1992, ο Κάσα Καμαρά ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Τρουά φτάνοντας μέχρι την πρώτη ομάδα του γαλλικού συλλόγου. Το 2015 αγωνίστηκε δανεικός για ένα εξάμηνο στην Μπουλόν, έχοντας συνολικά εκείνη τη σεζόν (2014-15) 14 συμμετοχές.

Τον Σεπτέμβριο του 2015 άφησε για πρώτη φορά τη Γαλλία για να έρθει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Κρήτη για λογαριασμό του Εργοτέλη όπου αγωνίστηκε μέχρι τον Ιανουάριο του 20016 με από 9 εμφανίσεις και 1 γκολ. Το νέο απόκτημα της ομάδας άφησε τους κιτρινόμαυρους για να αγωνιστεί στην Super League με την Ξάνθη όπου έμεινε μέχρι το καλοκαίρι 2020 καταγράφοντας με τους ακρίτες, 94 συνολικά συμμετοχές. Ο επόμενος σταθμός του Καμαρά ήταν η Ινδία όπου αγωνίστηκε τα δυο τελευταία χρόνια, αρχικά στη NorthEast United FC (21 συμμετοχές) και εν συνεχεία (από τον Φεβρουάριο του 2022) στη Hyderabad FC (14 συμμετοχές).

Η ΠΑΕ Χανιά καλωσορίζει τον Κάσα και του εύχεται υγεία όπως και ατομικές και ομαδικές επιτυχίες».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας των Χανίων, ο Κάσα Καμαρά σημείωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας των Χανίων και ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της σεζόν».