Η «JOMA» ζήτησε την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Ξάνθη αλλά η ΕΕΑ απέρριψε το αίτημά της

Απορρίφθηκε το αίτημα της ετερόρρυθμης εταιρείας με την επωνυμία «Κ. Πολίτης & ΣΙΑ Ε.Ε» και τον διακριτικό τίτλο «GK SPORTS E.E.» περί κατάπτωσης της  εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Ξάνθη.

Αυτό ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Πρόκειται για την εταιρελια που έχει την αντιπροσωπία της JOMA στην Ελλάδα, πρακτικά για την εταιρεία που έντυνε τα τελευταία χρόνια την ΠΑΕ Ξάνθη.

Η ανακοινωση της ΕΕΑ που αφορά και άλλα τρία ζητήματα, ανάμεσα στα οποία και δυο για τις ομάδες μπάσκετ της ΑΕΚ και του Ηρακλή, έχει ως εξής:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
(23.09.22 ώρα 13:30)

1. Αίτηση του αθλητή Φώτιου Γεωργίου περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966. 
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

2.   Αίτηση του αθλητή Ντούσαν Σακότα περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της Κ.Α.Ε ΑΕΚ- ΑΕΚ ΝΕΑ Κ.Α.Ε. 2014.
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

3.   Αίτηση της ετερόρρυθμης εταιρείας με την επωνυμία ΄΄ Κ. ΠΟΛΙΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. και τον διακριτικό τίτλο΄΄GK SPORTS E.E.΄΄ περί κατάπτωσης της  εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ.
ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΑΙΤΗΣΗ

4.    Αίτηση του αθλητή Δημητρίου Χαριτόπουλου, των προπονητών  Κωνσταντίνου Μέξα και Γεωργίου Τσιάρα, του γυμναστή Ιωάννη Χρυσάφη και των τρίτων Γεωργίας Ιωαννίδου και της εταιρίας Starvision Enterprise LTD περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 2017.
– ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟ,  ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΕΞΑ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟ ΤΣΙΑΡΑ
– ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗ ΙΩΑΝΝΗ ΧΡΥΣΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΟΥΣ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ STARVISION ENTERPRISE LTD

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Νικόλαος Τζουλάκης