Προσήλθε στο Δημοτικό Συμβούλιο η διοίκηση του Πανθρακικού ζητώντας στήριξη και προτείνοντας φανέλα «Visit Komotini»

Το διοικητικό συμβούλιο του Πανθρακικού που από φέτος θα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική Κατηγορία προσήλθε το βράδυ της Τετάρτης στο Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του και ζήτησε την στήριξη του με οποιοδήποτε τρόπο.

«Θα θέλαμε να είστε δίπλα μας και να δώσουμε ξανά ζωή στην πόλη, γιατι η ομάδα προσφέρει στον τοπικό αθλητισμό τα τελευταία 60 χρόνια και αποτελεί προσβευτή για όλον τον νομό», ανέφερε στους δημοτικούς συμβούλους ο πρόεδρος της ομάδας Μπάμπης Σάκαρης, καλώντας τους να βοηθήσουν και ως θεσμός – Δήμος Κομοτηνής αλλά και ατομικά ο καθένας, αγοράζοντας για παράδειγμα εισιτήρια διαρκείας.

«Θα θέλαμε γενικότερα να ειναι ο Δημος δίπλα μας και προσωπικά ο καθένας γιατί οι Κυριακές θα ξαναπάρουν ζωή σε αυτήν την πόλη», είπε ο προεδρος του Πανθρακικού και πρόσθεσε: «Η Γ’ Εθνική φέτος έχει τέσσερις ομίλους, άρα έχει ομάδες που θα διανυκτερεύσουν στην πόλη και θα ξοδέψουν σε τοπικές επιχειρήσεις, για αυτό και είναι σημαντικό η Κομοτηνή να γίνει προορισμός. Εχουμε μάλιστα προτείνει στον δήμαρχο, για να βοηθήσουμε και στον τουρισμό, στην φανέλα μας φέτος να υπαρχει το “Visit Komotini”».

Τέλος, ο Μπάμπης Σάκαρης τόνισε: «Εμείς δεν είμαστε μεγαλοεπιχειρηματίες, απλά αγαπάμε αυτήν την ομάδα και αυτήν την πόλη και θέλουμε να ακούγεται η Κομοτηνή και ο Νομός Ροδόπης χάρη σε αυτήν την ομάδα σε όλη την Ελλάδα, όπως συνέβαινε μεχρικά χρόνια πριν».