Αποκάλυψη Ραπτόπουλου: «Εγώ συμβούλεψα Πασχαλάκη για Ολυμπιακό, το ήξερε ο Βιεϊρίνια» (+video)

Απολαυστικός ο Θεσσαλονικιός αθλητικογράφος στο νέο του βίντεο, όπου σχολιάζει την επιστροφή του Μίτσελ στο λιμάνι και τη φημολογούμενη μεταγραφή του πρώην τερματοφύλακα του Πανθρακικού και προσωπικού του φίλου Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

Για τη μεταγραφή Πασχαλάκη στον Ολυμπιακό: «Θέμα Πασχαλάκη. Δεν έχω σωστή κρίση. Έχω συμπάθεια στον παίκτη. Πριν λίγο καιρό φάγαμε μαζί. Σπάνια έχω συμπάθεια σε κάποιον. Ένας από αυτούς τους λίγους είναι και ο Πασχαλάκης. Είναι κουσούρι μου. Όταν με κάλεσε πριν δύο μήνες για φαγητό ήταν όταν έφευγε από τον ΠΑΟΚ. Από εκεί έφυγε γιατί δεν γουστάρει τους ΠΑΟΚτσήδες. Διοίκηση πιο πολύ. Την τρέλα των οπαδών τη γουστάρει, τη διοίκηση δεν γουστάρει. Δεν μπορώ να πω παραπάνω. Είναι εξαιρετικός χαρακτήρας και παιδί. Είναι πολύ καλός άνθρωπος. Στο τραπέζι ήταν ο Βιεϊρίνια με την οικογένειά του και ο Αλέξανδρος με την Ειρήνη Παπαδοπούλου».

Ενώ συνεχίζει: «Όλο το τραπέζι του λέγαμε, πλην του Βιεϊρίνια, «μ@λ@κ@ πήγαινε στον Ολυμπιακό». Τί είναι ο Ολυμπιακός; Μία φαμέλια, μία οικογένεια. Είναι η μόνη ομάδα στην Ελλάδα που δεν πρόκειται να χάσει μεγαλοπαράγοντα. Είναι κράτος ο Ολυμπιακός. Την κοπέλα του που είναι καλλιτέχνης θα την πάρει ο Μαρινάκης να τη βάλει Mega, σε σχήματα. Μετά το ποδόσφαιρο μπορεί ο Πασχαλάκης να κάνει Ακαδημίες τερματοφυλάκων. Τα χάνει όλα ο Πασχαλάκης, έρχεται ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και δίνει σύνταξη. Τα κάνουν αυτά εκεί κάτω. Όχι σαν τον ΠΑΟΚ, αν και ο κ. Σαββίδης έχει βοηθήσει πολλούς παλαιμάχους. Αν φύγει ο Σαββίδης δεν γίνεται τίποτα. Ο Πασχαλάκης επειδή είναι καλοφαγάς έχει ψάξει και τα καλύτερα μαγαζιά που θα τρώει. Είναι καλός τερματοφύλακας. Και δεύτερος να είναι δεν πειράζει. Γιατί ο Βατσλίκ, πέρα από τα πέναλτι που έχει πιάσει, δεν πατά πολύ καλά. Θα είναι το καλύτερο δίδυμο τερματοφυλάκων».

Και τέλος, κλείνει: «Να πω και κάτι τους γαύρους που διαμαρτυρήθηκαν. Γιατί δεν τον πάνε; Επειδή δεν τον θεωρούν καλό τερματοφύλακα ή επειδή είναι άλλη ομάδα. Πάντως ΠΑΟΚτσής δεν είναι σίγουρα. Γιατί ρε κουφάλες δεν θέλετε τον Πασχαλάκη;».

Για τον Μίτσελ: «Μου έλεγε ο Αλέφαντος για Μίτσελ, ότι είναι ο γκόμενος του Συντάγματος. Είναι πολύ ωραίος γκόμενος. Για όλες τις milfάρες και γκόμενες μικρές είναι καλός. Στη μπάλα ο Μίτσελ δεν θα έχει Γκιρζίκη να σφυρίζουν 80-20 Ολυμπιακό. Τώρα το έργο είναι διαφορετικό. Έχει πάρει παικταράδες ο Ολυμπιακός. Όλοι είναι αγύμναστοι. Θα έχει δυσκολία. Θα πρέπει να κόψει με τσαμπουκά 8 παίκτες. Δεν το έχω για τόσο large τύπο. Αν χαθεί το πρωτάθλημα δεν θα ειπωθεί ότι το έχασε ο Μίτσελ. Δηλαδή είναι μία ωραία ευκαιρία, να έρθει αυτός και να φτιάξει μία κατάσταση. Το έργο θα ήταν δύσκολο αν έπαιρνε μία ομάδα καλή και μονταρισμένη. Το έργο είναι εύκολο γιατί από το χάος πάει να δημιουργήσει μία πραγματικότητα. Δεν μπορεί να πάει χειρότερα. Τον βλέπω να πετυχαίνει, χωρίς να πάρει το πρωτάθλημα. Θα χρειαστεί χρόνο. Ο Ολυμπιακός είναι τυχερός που σε 40 μέρες έχουμε Μουντιάλ».