Β’ Εθνική: Τρίτη εβδομάδα προπονήσεων για την Ροδόπη ’87 – Αναμένονται εντός της εβδομάδας δύο νέες προσθήκες

Τα κορίτσια της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Κομοτηνής μπήκαν ήδη στην τρίτη εβδομάδα της προετοιμασίας τους κάνοντας προπονήσεις πρωινές για φυσική κατάσταση και απογευματινές με μπάλα.

Μάλιστα δύο φορές μέχρι τώρα έχουν μετρήσει εκατοντάδες σκαλοπάτια των κερκίδων του ΔΑΚ Κομοτηνής και χαλαρώνοντας στην συνέχεια στην άκρη του γηπέδου, σεβόμενες τις προσπάθειες των υπευθύνων του γηπέδου για βελτίωση του αγωνιστικού χώρου.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων συνεχίζεται σχεδόν καθημερινά ενώ συμπληρώνεται και το τελικό ρόστερ της ομάδας με την είσοδο στις προπονήσεις δύο μεταγραφών που αναμένεται να ανακοινωθουν εντός της εβδομάδας.

Η προπονήτρια της ομάδας έχει ήδη κάνει κάποιες επαφές που πιθανόν να ενισχύσουν περαιτέρω την ομάδα της Κομοτηνής. Επίσης έχουν κλείσει φιλικά με τις γυναικείες ομάδες της Καβάλας και της Αλεξανδρούπολης εντός και εκτός έδρας αλλά και με την ομάδα Κ14 του Πανθρακικού.

Από την άλλη οι ακαδημίες της ομάδας ξεκίνησαν προπονήσεις τρεις φορές την εβδομάδα στο προπονητικό κέντρο (Fair Play στους Θράκες) με τις εγγραφές να συνεχίζονται μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου, καθημερινά 4.00-7.00 στα γραφεία του προπονητικού κέντρου.