Δεν τόλμησαν ποτέ να ανεβάσουν την επίσημη ανακοίνωση της αποχώρησης από την SL2 οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Ξάνθη

Το ΔΣ της ΠΑΕ Ξάνθη με ανακοίνωσή του λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτερας, γνωστοποίησε επίσημα την απόφαση απόσυρσης της ομάδας από την SL2 και επιχείρησε να εξηγήσει τους λόγους αυτής.

Θα περίμενε κανείς αυτή η πολύ σημαντική ανακοίνωση να ανέβει εκτός από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ και στα επίσημα social media, που τόσο πολύ έσπευδε να διαφημίσει η νέα τάξη πραγμάτων την προηγούμενη διετία. Αμ δε!

Ούτε στο facebook ούτε στο instagram ούτε στο twitter αναρτήθηκε ποτέ η συγκεκριμένη ανακοίνωση, αν και έχουν περάσει 24 ώρες από την έκδοσή της.

Οι καλόπιστοι μπορούν να λένε ότι αυτό συνέβη επειδή ανάμεσα σε αυτούς που έχουν λαμβάνειν χρήματα είναι και εκείνοι που διαχειρίζονταν αυτούς τους λογαριασμούς και επειδή ο Μπιλ Πάπας και τα μέλη του ΔΣ του δεν έχουν τους κωδικούς, δεν μπορούσαν να ανεβάσουν την σχετική ανάρτηση. Ωστόσο μόλις μια εβδομάδα πριν ανέβηκε κανονικά η είδηση με τις ευχαριστίες στον Τσιτιρίδη.

Οι κακόπιστοι λένε ότι σκόπιμα δεν ανέβηκε η είδηση σε instagram και κυρίως facebook για να αποφευχθεί το άγριο κράξιμο των οπαδών με τα σχόλιά τους στα επίσημα social media της ομάδας, ειδικά με δεδομένο ότι δεν υπάρχει πλέον και ο μηχανισμός που να σβήνει τα σχόλια. Έτσι κάποιοι λίγοι άρχισαν να εκτονώνονται σε παλαιότερες αναρτήσεις.

Οτι και ισχύει πάντως, είναι και αυτή μια μικρή λεπτομέρεια που αποτυπώνει ανάγλυφα τήν κατάντια ενός ιστορικού σωματείου και του υπερήφανου για αυτό κόσμου του…